‘Inge Ipenburg in jury SBS-talentenjacht Got Talent’

Over enkele weken begint SBS 6 aan Got Talent, de nieuwste tv-zoektocht naar entertainment talent. Nu heeft SBS 6 al meerdere tv-zoektochten verricht en aan juryleden geen gebrek, maar de zender lijkt toch weer met een nieuwe troef te willen komen. Na de charmant onhandige Marc Forno en de naïeve Erik Hulzebosch zou de zender zijn oog hebben laten vallen op soapbitch Inge Ipenburg.

RTL Boulevard meldde gisteren dat Ipenburg zitting heeft in de jury naast beroepsjurylid Henkjan Smits. Got Talent heeft doorgaans drie juryleden, dus op zich is er nog een plekje voor dat andere beroepsjurylid, Marc Forno.

Ipenburg draait al decennia mee in het acteervak, maar brak bij het grote publiek door als Martine Hafkamp in soap Goede Tijden Slechte Tijden, waar ze enkele jaren terug nog een comeback maakte. Inmiddels is ze al weer geruime tijd uit de soap en deed ze mee aan Wie is de Mol?. Ook was ze één van de eerste BN'ers die stond te popelen om mee te doen aan Dancing with the Stars, iets waar ze pas in een later stadium voor werd gevraagd.

Ipenburg verrichte werkzaamheden in verschillende onderdelen van de entertainment-business, wat haar zitting in de jury zou rechtvaardigen. Volgens mij is het ook wel iemand die aardig kan verwoorden waarom iemand goed of niet goed is. Ben benieuwd of het gerucht dat Boulevard opving, klopt.

Mocht het doorgaan, dan schaart ze zich in het rijtje van vrouwelijke juryleden Jerney Kaagman, Marianne van Wijnkoop en Babette Labeij. Got Talent is de show waar Paul Potts in Engeland mee doorbrak als operazanger. Hij verkocht inmiddels meer dan 1 miljoen cd's.

Zie ook:
- Gerard Joling & Nance presentatoren Got Talent?
- SBS verwerft rechten Holland's Got Talent

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Inge Ipenburg in jury SBS-talentenjacht Got Talent’

 1. //DESH\\

  Dit lijkt mij wel een leuk programma, alleen snap ik niet waarom ze het niet HOLLAND Got Talent noemen.

    /   Reply  / 
 2. Francois Roelofs

  Geachte heer of mevrouw,ik heb de de eertse aflevering gezien van Holland’s got talent.

  En ik zou graag samen met iemand,een uitzending live willen zien.

  Heb nooit in een programma gezeten,dus live op de tribune,en leek me wel eens leuk.

  En dacht probeer via deze site/link info te winnen,hoe of wat,kaartjes kopen,wat je moet doen,of is het alleen op een uitnodiging nee toch ?

  Ok,hoop positief bericht,zo en zo,een antwoord terug op deze mail.

  Groetjes van Francois Roelofs.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>