Wendy van Dijk belooft Susan Boyle-achtig talent in X Factor

Vrijdag begint het derde seizoen van X Factor bij RTL 4. Aanstaande dinsdag is de perspresentatie maar De Telegraaf heeft vandaag al een dubbelinterview met hosts Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. Daarin belooft Wendy dat al in een van de eerste afleveringen een talent voorbijkomt à la Paul Potts en Susan Boyle.

Ik kijk wel eens met een jaloers oog naar die Britse talentenjachten. Zo mooi gemonteerd, altijd een uitzinnig publiek en de meest unieke talenten. Waarom lukt het niet zulke figuren te vinden bij een Nederlandse talentenjacht?

Wendy van Dijk vertelt vandaag in de krant: “We hebben ons ook echt verbaasd. Er zit in de eerste aflevering meteen bij de audities al zo’n mooi figuur. Paul Potts- of Susan Boyle-achtig. Iemand waarvan je denkt: ’dat kan niks worden’ en waarvan je dan als-ie z’n mond opendoet, steil achteroverslaat. En ik zeg je: Dat wordt nog een hele grote.”

Martijn Krabbé vertelt over de Nederlandse aanpak van X Factor, die in het buitenland de aandacht trekt. “De jury van de Beeld en Geluid Awards oordeelde dat we ons onderscheiden doordat we de echte verhalen rond de kandidaten laten zien. Waar ze vandaan komen, hoe ze bij ons terechtkomen en zo. Meer realitysoapachtig. Dat complete beeld geven, waar we vorige keer mee zijn begonnen, zorgt ervoor dat mensen echt kunnen meeleven. Het is niet zomaar een talentenjacht. Het zorgt ervoor dat je bij sommige kandidaten op het puntje van de stoel gaat zitten. Trouwens er komen nu ook af en toe producenten uit Engeland en Amerika kijken. Die zitten dan mee te schrijven over hoe wij het doen.”

Zappen.blog.nl is dinsdag aanwezig bij de perspresentatie. ‘s Ochtends kun je live tweets verwachten over wat zich afspeelt. Daarna interviewen we presentatie en juryleden, waar je een filmpje van kunt verwachten.

Zie ook:
- Kijkcijfers: Finale Popstars verslaat X Factor 2
- X Factor 2010 buitenaards? (promovideo)
- Wendy van Dijk niet bij theaterrondes X Factor
- Jury X Factor blijft intact, bijna 10.000 aanmeldingen
- Wendy van Dijk zwanger, uitgerekend tijdens liveshows X Factor
- X Factor eind januari 2010 terug op RTL 4

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Wendy van Dijk belooft Susan Boyle-achtig talent in X Factor

 1. PINHEAD

  Heb er nu al zin in!!

    /   Reply  / 
  1. Nick

   Het gaat om de vergelijking dat je het totaal niet verwacht en dan zo’n krachtige en goede stem blijkt te hebben.

     /   Reply  / 
 2. Robbieboy

  Zit er alweer helemaal klaar voor, volgende week

    /   Reply  / 
 3. stef

  We all love X-factor!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 4. Fleur

  Het is altijd mooi het verschil in kwaliteit te zien tussen Popstars en X-Factor! Kan niet wachten tot vrijdag!

    /   Reply  / 
 5. Nel

  Wendy vergeet het maar…er is maar 1 SUSAN BOYLE!!!!!!!!

  Susan Boyle fan #1

  http://www.susan-boyle.com/

  Maar ik zal kijken wendy……En wens al de deelnemers veel sucses

    /   Reply  / 
 6. Pingback: Kwaliteit viert hoogtij in X Factor 2010 (video) | Zappen

 7. Pingback: Holland’s Got Talents eigen Susan Boyle? Auditie Angelique | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>