O’G3ne verslaat Sjors in eindstrijd The Voice of Holland

o'g3ne the voice of hollandVoor het eerst in de geschiedenis van een Nederlandse zangtalentenjacht heeft een groep gewonnen. O’G3ne behaalt 53,7 procent van de stemmen in de eindstrijd en mag zich daarmee de winnaar van The Voice of Holland 2014 noemen. Sjors van der Panne eindigt als tweede. Nipt, als we presentatoren Wendy van Dijk en Martijn Krabbé mogen geloven, want vlak voordat de lijnen definitief sluiten voert Sjors de tussenstand aan.

Het verloop van de finale is eigenlijk conform de populariteit van de singles van de vier finalisten. Stay or Go van Emmaly Brown is het minst in trek en zij moet dan ook als eerste de finale verlaten. Daarna volgt Guus Mulder, zodat het uiteindelijk gaat tussen Sjors en O’G3ne. Twee talenten uit het team Marco Borsato. De zanger geeft meermalen in de finale aan dat hij ook volgend jaar graag weer de rol van coach op zich neemt.

De inschrijving voor de 2015-editie is inmiddels geopend. En de komende tijd zal blijken hoe O’G3ne het op eigen kracht gaat doen.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “O’G3ne verslaat Sjors in eindstrijd The Voice of Holland

  1. Judy

    Zeer terecht gewonnen! Zij komen er wel. Zeer uniek trio.
    . Leuke single, maar change will come is mijn favoriete nummer van hun.

      /   Reply  / 
  2. lottie

    Og3ne stond bij mij eerste daarna emmaly daarna guus daarna sjors goed gedaan og3ne 🎉🎉

      /   Reply  / 
  3. Nicole

    SJors stond helemaal niet bovenaan in de tussenstand. Verre van dat. Ze doen elk jaar weer bij die talentenjachten hetzelfde trucje. mensen laten geloven dat iemand bovenaanstaat puur en alleen om mensen in spanning te laten kijken. Mensen geloven het ook nog. Iedereen weet dat Og3ne dik bovenaan stond ook qua downloads. Die uiteindelijke percentages kloppen ook nooit. Kan ook niet in een paar minuten zoveel verschil tussen zitten. waarom trapt iedereen en toch elke keer weer in. je zag ook een shot van de notaris bij de computer. Daar zag je de blauwe balkjes op staan. 1 balkje was ontzettend lang. Dat was die van Og3na natuurlijk. En toch proberen ze ons te misleiden door te roepen dat sjors bovenaan stond. Zit die jongen niet zo voor te liegen John de mol!!!! Iedereen weet hoe het zit! Iedereen weet hoe je te werk gaat in die programma’s. Elke keer weer een tussenstand geven die niet klopt puur voor het tv momentje. IK TRAP ER NIET MEER IN!!!! Hetis te voorspelbaar geworden de laatste jaren.

      /   Reply  / 
  4. josdays

    Nicole, ik had precies dezelfde gedachten. Statistisch kan zo’n verschil nooit in pakweg een kwartier ingelopen worden. Andere mogelijkheid is dat de winnaar al van te voren vaststond.

      /   Reply  / 
  5. Nienke

    Nou josdays, ik denk dat vanaf het begin dat Og3ne begon te zingen dat deze meiden zouden winnen. Zo voorspelbaar, altijd de publieksfavoriet wint de show met een groot verschil met de anderen.

    En helemaal gelijk Nicole, zo gaat het altijd in Nederland..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>