Ook Marco schuift Guus naar voren bij The Voice

387_Guus_Meeuwis_rechtenvrij_web_2De druk op Guus Meeuwis om coach te worden in The Voice of Holland neemt toe. Veel kijkers van het programma tippen Guus als opvolger van Marco Borsato, die het komend jaar te druk heeft om kandidaten te beoordelen in het programma. En nu schuift Marco zelf ook Guus naar voren als geschikte kandidaat.

In Metro zegt de zanger: “Volgens mij heeft Guus al een paar keer nee gezegd, maar een nee is meestal niet zo hard als hij lijkt.  Onder druk worden dingen vloeibaar. Paskal Jakobsen zou ik overigens ook een goeie vinden.”

Guus heeft in het verleden al vaker de potentiële vraag beantwoord of het baantje iets voor hem zou zijn. Zoals in september in College Tour, waar hij de klus afwijst. “Het is voor mij moeilijk om te zeggen wat een artiest moet doen.” Zijn enige advies is ‘proberen, proberen en proberen’. Toch zet hij vorige week de deur op een kier in gesprek met Edwin Evers: “Ik heb het tot nu toe twee keer geweigerd, dus het zou raar zijn als ik het de derde keer wél zou doen. Eerst moet je benaderd worden.”

Guus Meeuwis maakt bij RTL 4 al Ik Hou van Holland en Meeuwis & De Mol Maken Vrienden.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>