Anouk met maar twee acts in liveshows The Voice

Anouk_Tvoh_achterkant12De komende twee weken gaat opnieuw het mes in het kandidatenveld van The Voice of Holland, want het aantal talenten wordt gehalveerd in The Knockouts. Voor de liveshows is slechts plek voor 12 kandidaten, drie per coach. Het blijkt alleen dat Anouk al een heel strenge schifting maakt voor die liveshows, door maar twee acts mee te nemen.

RTL legt uit in een persbericht: “Team Sanne en Team Marco gaan van zes naar drie talenten. Team Ali B moet zeven talenten op vier stoelen ranken en Team Anouk vijf talenten op twee stoelen. Mocht een coach twijfelen over zijn of haar ranking mag er een challenge worden aangevraagd. Tijdens een challenge kan een coach een optreden van één van zijn of haar talenten terugluisteren, die al eerder op de avond heeft opgetreden, om een weloverwogen beslissing te maken. En die beslissing is belangrijk, want de talenten die op de stoelen blijven zitten, gaan door naar de liveshows. (…) Anouk houdt slechts twee talenten over na ‘The Knockouts’ en realiseert zich dat dit geen handige zet is…”

In gesprek met het AD eerder deze maand, vertelde Anouk dat ze wat teleurgesteld was in het niveau van de kandidaten. Van slechts vijf stuks zou ze een concert kunnen uitzitten, waarvan er twee in haar team zitten.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Anouk met maar twee acts in liveshows The Voice

  1. Vinn

    Raar… Anouk had gewoon 3 moeten hebben net als Ali… Of een extra steal ofzo

      /   Reply  / 
  2. Mash

    Echt raar, laat gewoon per coach 3 talenten door gaan zodat je alles weer gelijk trekt voor in de liveshows. Nu heeft Team Anouk een achterstand omdat ze te weinig heeft gedraaid in The Blind Auditions. Dan kun je net zo goed zoveel mogelijk draaien in The Blind Auditions, zodat je lekker veel talenten overhoudt voor in de liveshows, en zo dus meer kans hebt om te winnen. Dit klopt dus voor geen kant. Raar seizoen hoor!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>