John de Mol: Anouk best spannend in liveshows

john de molHet lopende seizoen van The Voice of Holland is best spraakmakend en dan vooral door coach Anouk, de onvoorspelbare factor in de draaiende stoelen. Daar heeft bijna iedereen al wat over gezegd, behalve John de Mol. Tot nu toe. De founding father van The Voice heeft geen spijt van zijn keuze om haar te strikken voor een rol, al geeft hij toe dat dit best spannend is in de liveshows.

“Anouk is what you see is what you get. We wisten van te voren: die windt er geen doekjes om, ze zegt wat ze vindt”, vertelt hij in RTL Boulevard. “Ik vind het leuk dat iedereen spannend vindt wat Anouk gaat zeggen”, zo duidt hij de reuzin. “Ze is een puur mens, recht voor z’n raap. Heerlijk om mee te maken en best wel spannend, in de liveshows.”

De bedenker is tevreden over de doorgevoerde wijzigingen. De knock-out ronde dwingt de coaches om hun talenten te classificeren, daarnaast heb je minder koppen in de liveshows waardoor de kijker meer feeling krijgt met de kandidaten. “Zoals het er nu naar uitziet, gaan we hier mee door en is dit volgend seizoen ook al door veel andere landen overgenomen.”

John besluit: “Ik denk dat dit seizoen met frisse, nieuwe elementen goed heeft gewerkt, want de kijkcijfers zijn ouderwets hoog.”

1 Reacties // Reageer

One thought on “John de Mol: Anouk best spannend in liveshows

  1. Fg

    “Reuzin” haha grappige typfout

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>