Elke coach met 1 kandidaat in finale The Voice

the voice of holland finalisten 2016De halve finale van The Voice of Holland is een slagveld gebleken voor team Borsato. De coach verliest twee van zijn drie talenten, en gaat uiteindelijk met Maan de finale in. Het betekent dat alle coaches nog één protégé in de race hebben. Anouk gaat de eindfase in met Jenny Lena, Ali B probeert het met zijn partner-in-crime Brace en Sanne is dolblij met haar rocker Dave.

In de halve finale krijgt Melissa nog flink wat veren toe van Anouk, die aangeeft in de loop van het programma van haar stem te zijn gaan houden. Jared krijgt er juist van langs. De diva is moe van zijn koortjes en de commerciële arrangementen die hij toepast op klassiekers van Lenny Kravitz. De felle uithaal resulteert in de eerste eliminatie bij de halve finale. Later moet dus ook Melissa afvallen.

Aankomende vrijdag is de finale van The Voice of Holland. Een zevende seizoen is inmiddels bevestigd, de inschrijving is geopend.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Elke coach met 1 kandidaat in finale The Voice

  1. Jan Snel

    Was gisteren duidelijk doorgestoken kaart heel dit programma is zwaar gemanipuleerd

      /   Reply  / 
  2. Vinn

    Melissa was verre weg de beste gister, te laat gepiekt denk ik?
    Jennie laat juist steken vallen de laatste weken ik ga ervan uit dat Maan wint en dat zou terecht zijn (nu dan).

      /   Reply  / 
  3. mousse

    Heel vreemd dat elke coach toevallig 1 kandidaat overhoudt. Klopt niks van.
    Maan was al een paar keer helemaal niet zo goed, en Dave is déjà vu, al is hij een schitterende rocker.
    Wie alles juist van goed naar beter en uitmuntend heeft gebracht is Melissa. Zij is The Voice. Het klopt helemaal niet dat net zij is afgevallen. Ook het eindeloos uitmelken van het programma heeft niet gewonnen aan kwaliteit. De oude formule was beter.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>