Ilse deLange blijkt populaire coach The Voice Kids

the voice kids ilse ali marcoKomende vrijdag begint een nieuw seizoen The Voice Kids, waar Ilse deLange voor het eerst in de draaiende stoel plaatsneemt. Ze zit tussen twee vaders in, maar dat zet haar niet op achterstand. “Het schoot even door mijn hoofd dat Marco en Ali misschien een voorsprong op me zouden hebben. Maar in de praktijk bleek ik minstens zo populair om tot coach te worden verkozen. Het scheelt misschien dat ik veel nichtjes en neefjes in die leeftijd heb. Ik ben wel goed met deze groep.”

De Common Linnets-zangeres heeft genoten van de opnames, vertelt ze aan De Telegraaf. “Het was was zoveel leuker dan gedacht. Je hebt hele schuchtere jongens en meisjes die al op hun tiende liedjes schrijven. Niet om beroemd te worden, maar gewoon omdat ze er hun gevoel zo goed in kwijt kunnen. En je hebt de typetjes die op het podium staan alsof ze al dertig jaar in het theater optreden. Zo’n meisje naar wie ik met verbazing kijk en denk: jij bent een vrouw van veertig in het lijfje van een tienjarige.”

In haar eigen jeugd was The Voice Kids er nog niet, anders had Ilse waarschijnlijk wel een gokje gewaagd als kandidaat. “Toen ging ik al soundmixshows op braderieën in het hele land af. Stond ik op de oplegger van een truck ontoegankelijke countryliedjes te zingen. Mijn optredens waren het perfecte moment om aan de bar een drankje te halen. Ach, er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Nu ben ik heel dankbaar voor de weg die ik heb afgelegd. Dankzij sociale media kan succes nu heel snel komen, maar ook snel weer vervliegen. Dat ik muzikaal behang ben geweest, heeft me enorm geholpen om te gaan met met teleurstellingen die bij dit vak horen.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>