Jamai over Idols-kandidaten: Kim meest ontwikkeld, Nina onderschat

nina idolsVanavond is de halve finale van Idols. Nog vier talenten zijn in de race, volgende week zien we er slechts twee terug in de finale. Hoewel Jamai geen rangorde uitspreekt, lijkt hij op een vrouwelijke finale te rekenen in gesprek met Metro. Zo noemt hij Kimberly de meest ontwikkelde kandidaat, terwijl Nina volgens het jurylid wordt onderschat.

Over Nina zegt hij: “Bij de auditie was ze wat stil en we waren bang dat ze straks op dat podium in de studio bij wijze van spreken opgegeten zou worden door de rest. Maar ze zingt zich steeds een ronde verder! Wat ik zo bijzonder aan haar vind, is dat ze zo enorm ‘grounded’ is. Ontzettend down to earth is ze. Die eenvoud is haar kracht.”

En bij Kimberly: “Ze lijkt nu al heel goed te weten wat ze doet. Volgende week is een van de opdrachten jury’s choice en daarbij mogen wij liedjes kiezen voor de kandidaten. Ik denk dat Kim wel kan rekenen op een liedje waarbij ze terug moet naar de basis. Dat wordt voor haar heel spannend, want dat wordt ze echt weer uitgedaagd.”

Ook bespreekt hij de mannelijke finalisten, Tom en Steve. Bij Tom noemt hij vooral de hysterie van de bakvissen in het publiek. En bij Steve: “Hij is het blije ei van het programma. Toch is hij tijdens zijn deelname tien jaar ouder geworden. En dat bedoel ik positief.”

Wetende dat Nederland graag op de underdog stemt, lijkt Nina de beste kaarten voor de eindzege te hebben. Zelf blijft ze nuchter onder alle complimenten en verwachtingen. “Ik hoorde vaak dat ik goed kon zingen, maar hoe goed dat dan precies was, wist ik niet. Of ik mijn eigen verwachtingen heb overtroffen? Deels. Ik vind het vooral heel cool dat ik nog steeds mezelf ben en kan zijn. Ik dacht dat ik door die styling en alles wat erbij zo’n show komt kijken misschien zou veranderen. Dat is gelukkig niet gebeurd.”

Idols, 20.30 uur, RTL 5

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jamai over Idols-kandidaten: Kim meest ontwikkeld, Nina onderschat

  1. MASH

    Vindt dit seizoen enorm tegenvallen. Het voelt enorm afgeraffeld en overhaast aan en het heeft niets meer te maken met de oude Idols van vroeger. Bovendien heb je al een overkill aan talentenjachten. Ze moeten het gewoon alleen bij The Voice en Got Talent houden 1x per jaar. Idols werkt niet meer, vooral niet op deze manier.

      /   Reply  / 
  2. Barry

    ik ben en fen van Kimberly ik vind dat Kimberly winnaar moet worden van adols 2016

      /   Reply  / 
  3. BARRY

    Kimberly wordt winnaar van adols 2016 groetjes barry

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>