Brecht verkiest NOS boven Goedemorgen Nederland

BrechtDaphne Bunskoek heeft het ver geschopt dankzij Goedemorgen Nederland. In de vroege uurtjes kon ze zich ontwikkelen tot interviewster voor de televisie, om vervolgens te worden weggekaapt door RTL. Brecht van Hulten stond mogelijk datzelfde lot te wachten, al verkiest zij een ander carrièrepad. Na slechts één seizoen stopt Brecht alweer met Goedemorgen Nederland. Ze gaat voor een carrière bij de NOS, vertelt ze in de Volkskrant.
Goedemorgen Nederland wordt straks alleen nog maar gemaakt bij de KRO, de NOS – waar Brecht in dienst is – zal geen personeel meer detacheren. Ze moest dus kiezen: of naar de KRO om Goedemorgen Nederland te blijven presenteren, of bij de NOS blijven. Die laatste bood haar vervolgens aan om de Rembrandtweek te presenteren. "Daar wilde ik geen nee tegen zeggen", aldus Van Hulten.

In hetzelfde stuk geeft ze ook aan niet tevreden te zijn over haar prestaties voor het ontbijtprogramma. Vaak vond ze haar eigen interviews onvoldoende, waar ze onderweg naar huis dan flink van baalde. Want op die momenten wist ze precies hoe ze het wel had moeten aanpakken. "Ik denk dat er dit seizoen slechts drie gesprekken zijn geweest waar ik tevreden over was."

Jammer, ik vind Brecht een frisse verschijning op televisie. Volgens mij had ze zich bij de KRO ook beter kunnen ontwikkelen. De NOS moet zich straks op nieuws en sport gaan richten. Dat betekent meer nieuws- en interviewprogramma’s, terwijl ze bij de KRO misschien de kans kreeg om weer een programma als Supersenioren te presenteren.

Zie ook:
- Brecht van Hulten niet tevreden over eigen prestaties

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Brecht verkiest NOS boven Goedemorgen Nederland

  1. Tm

    Supersenioren is toch een programma van omroep Max

      /   Reply  / 
  2. Herman

    klopt, maar ik zie de NOS zo’n programma nog niet maken. de KRO wellicht wel

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>