Katja lyrisch over reisprogramma met Daan Nieber

katja schuurmanKatja Schuurman en Daan Nieber hebben de afgelopen maanden gewerkt aan hun gezamenlijke reisprogramma Van A Naar B. En nu de laatste hand aan die productie wordt gelegd, licht Katja een tipje van de sluier in Veronica Magazine. De presentatrice heeft de opnames als ‘geweldig’ ervaren.

“Daan en ik gaan met ieder onze eigen taxi van Sint-Petersburg via Estland, Letland, Litouwen, Polen en Duitsland naar Nederland, en we strijden tegen elkaar om de winst van de verschillende dagetappes. Wij verdienen alleen geld als we passagiers naast ons hebben, waardoor we kunnen eten, tanken en overnachten”, legt ze over het format uit.

“Uiteindelijk gaat het erom wie als eerst op de nog onbekende bestemming in Nederland is. Door de gesprekken met de mensen in de auto leer je veel over het land waar we zijn. Het is een soort mengeling van Taxi van vroeger en een echt avontuurlijk reisprogramma.” Daan zelf heeft de show eerder omschreven als een mix van Taxi, Peking Express en Versus.

Katja: “Ik hou heel erg van reizen en avontuurlijk en lekker improviseren, zien wat de dag brengt. Dat is voor mij de leukste manier van tv maken.”

Van A Naar B moet eind 2016 op de buis komen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>