Tess Milne naar KRO-NCRV voor Willem Wever

tessmilneTess Milne verruilt de commerciële tv-wereld voor een bestaan bij de publieke omroep. KRO-NCRV maakt vandaag bekend dat ze Tess hebben binnengehaald. Ze wordt één van de gezichten van jeugdprogramma Willem Wever, naast Ajouad el Miloudi. Tess is bekend van programma’s als Sterren Springen en Wie Is de Sjaak?.

Tess Milne: “KRO-NCRV is een plek waar ik de kans krijg om de volle potentie uit mezelf te halen. Met programma’s waar ik inhoudelijk de diepte ik kan gaan. Het programma Willem Wever voelt als thuis komen, niks is leuker dan met de nieuwsgierigheid van het kind op avontuur te gaan.”

Taco Rijssemus, media-directeur KRO-NCRV: “Ik ben blij met de komst van Tess Milne voor ons jeugdprogramma Willem Wever. Ze is jong, energiek, nieuwsgierig en spreekt de jeugdige kijker aan. Mooie eigenschappen die een waardevolle aanvulling zijn voor KRO-NCRV.“

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tess Milne naar KRO-NCRV voor Willem Wever

  1. Vinn

    Snap niet dat SBS niet doorgepakt heeft met har. Ze deed sterren springen en sterren dansen op het ijs meer dan prima. Had makkelijk meer programmas kunnen dragen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>