Yvon: Mannen Boer Zoekt Vrouw International hebben lef

boer zoekt vrouw internationaal
Volgende week doet Yvon Jaspers weer haar voorstelrondje met de vrijgezellen van Boer Zoekt Vrouw Internationaal. En KRO-NCRV brengt vandaag de eerste foto naar buiten, waar de vijf onherkenbaar opstaan. “Het zijn mannen met lef, dat is zeker”, verklapt Yvon. “Ze hebben het aangedurfd om, soms zelfs in hun eentje, alles achter zich te laten en hun grote boerendroom te verwezenlijken.”

Het is de tweede keer dat Yvon gaat koppelen met boeren in het buitenland. “We weten nu natuurlijk veel beter waar we aan beginnen. En zoals het ook ging met de Nederlandse serie, hoe meer ervaring je krijgt, hoe beter je in staat bent het programma te laten gaan over de kern: de liefde. We zijn minder afgeleid door de wervelwind van reizen en indrukken.”

De presentatrice wil niet te veel verklappen over de boeren, maar zegt wel: “We gingen van arm naar rijk en van storm naar hitte. Wat zo mooi is, is dat we natuurlijk naar de plekken gaan waar het voor boeren paradijselijk is. Niet naar de grote steden, zeker niet naar de toeristische plaatsen, maar juist naar de ruimte en naar de vrijheid. Het is alsof we in elk land De Achterhoek of Brabant opzoeken. Je ziet van alle landen het boerenleven. Ook al vlieg ik naar de andere kant van de wereld, uiteindelijk zit ik bij een Nederlandse boer aan de keukentafel en voelt het heel erg vertrouwd.”

De kick-off van Boer Zoekt Vrouw International is zondag 28 augustus. In de winter wordt dan het liefdesavontuur verder uitgezonden.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>