Kinderorkest vlamt voor Màxima in Kerst Muziekgala

jetske van den elzen pepijn gunnewegMuziek in de klas is belangrijk, daarom is koningin Màxima dit jaar op bezoek geweest bij basisscholen om deze vorm van creativiteit te stimuleren. Het jeugdprogramma De BZT Show heeft daar op voortgeborduurd met verschillende muziekuitzendingen, wat resulteert in een kinderorkest. Zij mochten onlangs voor de koningin optreden, een registratie hiervan is te zien op de primetime zondagavond van NPO1.

In Het Kerst Muziekgala krijgen kinderen de kans om hun muzikale talenten te tonen in een vol Koninklijk Theater Carré. In een sfeervol kerstdecor zullen kinderen en bekende artiesten zoals Nick & Simon, Gers Pardoel, Maan en Andre van Duin optredens in allerlei genres en stijlen verzorgen. Het muzikale spektakel wordt gepresenteerd door Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg.

Het uiteindelijke doel van de avond is te laten zien dat muziek maken voor iedereen is en dat alle kinderen op school recht zouden moeten hebben op muziekles. Muziek maken is leuk en het vergroot je wereld; je wordt er slimmer, socialer en creatiever van.

Het Kerst Muziekgala, 20.20 uur, KRO-NCRV (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>