Piet Paulusma en Sonja Silva in The Passion

Over een maand voert KRO-NCRV het paasspektakel The Passion weer op en daarvoor zijn nog wat bijrolletjes te vergeven. SBS Shownieuws onthult dat Piet Paulusma, Sonja Silva, Liza Sips, Iris van Geffen, Gaby Blaaser, Hugo Metsers, Stefan Stasse, Robin Boissevain, Curt Fortin, Daan Boom en Eugene Jans zijn te zien als discipelen van Jezus.

 

Eerder is al bekendgemaakt dat de hoofdrollen worden vertolkt door Dwight Dissels, Elske DeWall, Roel van Velzen, Omri Tindal en Johnny Kraaijkamp Jr. en Remco Veldhuis. The Passion 2017 speelt zich af in Leeuwarden.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>