Comedy Central met sneak preview-aflevering Community

Vanaf maandag zendt Comedy Central elke week vier afleveringen uit van Community, een Amerikaanse comedyserie met Joel McHale in de hoofdrol. Om daarvoor op te warmen, is vanavond een sneak preview-aflevering te zien. Het gaat om de aflevering Modern Warfare, door Time Magazine verkozen tot top 3 leukste tv afleveringen van 2010.

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. In Community komt Jeff Winger (Joel McHale) er achter dat liegen over een buitenlands rechtendiploma geen slimme zet is. De serie laat McHale zien als succesvol advocaat die terug naar school moet om zijn papiertje echt te halen. Te midden van nerds, losers en een lekker blond wijf (Gillian Jacobs) probeert Jeff zijn draai te vinden in het volwassen onderwijs.

Het resultaat? Jeff kan flirten en beledigen zoveel hij maar wil en hij is zeer overtuigend in beiden. Met oneliners als “het leuke aan slim zijn is dat je bijna nooit echt hoeft te werken in het leven” is de toon voor de serie gezet.

Community, 22.25 uur, Comedy Central

Zie ook:
- Comedy Central begint aan experiment The Daily Show
- Jan Jaap van der Wal met Daily Show op Comedy Central
- TMF van de kabel, vj’s naar MTV, meer kinder-tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>