Nickelodeons opvolger Het Huis Anubis heet Hotel 13

Kinderzender Nickelodeon komt vanaf september met enkele nieuwe series, waaronder een productie van Studio 100. Dat bedrijf maakte eerder het razend populaire Het Huis Anubis. Vanaf september staat jeugdserie Hotel 13 in de programmaschema’s. Tijdens de zomervakantie ontmoeten zes zeer verschillende tieners elkaar in het hotel. Ze trekken samen op in een zoektocht naar kamer 13.

Tom en Anne hebben gesolliciteerd voor een vakantiebaantje in het hotel, Flo loopt stage in de keuken, Victoria is een verwende hotelgaste en Jack is de zoon van de hoteleigenaar. Wanneer Anna’s vriendin Liv in het hotel aankomt is de groep compleet. Tom heeft specifieke redenen voor zijn vakantiebaan in Hotel 13. Hij heeft namelijk een raadselachtig bericht gekregen om op zoek te gaan naar kamer 13. Dat is moeilijker dan het lijkt, want die kamer blijkt helemaal niet te bestaan. Met de zoektocht begint ook een groot vakantieavontuur vol vriendschap, plezier en de eerste liefde.

Studio 100 pakt het meteen groots aan, door met Duitse acteurs te werken. Hotel 13, bestaande uit 120 afleveringen, wordt vervolgens nagesynchroniseerd aangeleverd in Noord-Europese landen. Het Huis Anubis was eerder al een internationaal succes.

Nickelodeon heeft ook de animatieserie De Legende van Korra aangekocht. Het is het vervolg op de mythologie van Avatar: The Last Airbender . In het nieuwe spannende verhaal draait alles om de 17-jarige Korra, een opstandige tiener die er een handje van heeft om uitdagingen aan te gaan en tradities tegen te werken.

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Nickelodeons opvolger Het Huis Anubis heet Hotel 13

 1. Michel

  Word er ook een Duitse versie gemaakt of word de serie in het Duits gemaakt en dan in het Nederlands nagesynchroniseerd?

    /   Reply  / 
 2. Mike

  De serie wordt in het Duits gemaakt en nagesynchroniseerd in het Nederlands.

    /   Reply  / 
  1. Michel

   Slechte zaak!

     /   Reply  / 
 3. R

  Hotel Dreizehn!

    /   Reply  / 
 4. gtstfites

  Maak dan weer een “echte” Nederlandse jeugdserie

    /   Reply  / 
 5. Jordy

  Geachte bazen van de televisie,

  Wij zijn geen Duitsland en willen ook niet het nieuwe Duitsland worden met al die gedub’te shit. We willen OF ondertiteld OF volledig Nederlandse producten. Rot op met dat stomme gedoe dat er steeds nagesynchroniseerd moet worden.

  Met vriendelijke groet,
  Het kind van 2012.

    /   Reply  / 
 6. Sarena

  Ik ben zo benieuwd. Het kan mee vallen of tegen vallen.

    /   Reply  / 
 7. Wendy

  Vreselijk om het nagedubte zooi te bekijken! Is meteen een stuk minder leuk. Waarom
  Niet Nederlands maken en de andere talen dubben is toch net zo veel werk. Alleen in Duitsland zijn ze het dubben gewend waardoor het daar geen probleem zal zijn!

    /   Reply  / 
 8. Wendy

  Vreselijk om het nagedubte zooi te bekijken! Is meteen een stuk minder leuk. Waarom
  Niet Nederlands maken en de andere talen dubben is toch net zo veel werk.

    /   Reply  / 
 9. pamela

  Ik vind julli heel leuk

    /   Reply  / 
 10. MARIA

  KAN JLIE DE SCHAT VINDEN

    /   Reply  / 
 11. kim

  Doe toc normaal ja ge kund dan geen lip lezen maar nu zie je ook eens duitse mensen aan het werk in de plaats van engelse en nederlandse
  dus als jully het erg vinden dat het niet in het nedeands is vind en jully icarly victorous enz ook nies luek want dat is ook niet in het nederlands ge moogt al blij zijn aks je iets kan zien op tv dat luek is wand wand meeste van wat er op tv is is engels dus ge moed nie klagen
  zij maar blij dat ze het nog willen vertalen ja

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>