Bart Boonstra maakt tv-comeback bij Nickelodeon

Bart Boonstra keert terug op televisie. De presentator, bekend van Secret Story en talentenjacht Popstars, gaat aan de slag voor Nickelodeon. Daar vormt hij een tv-duo met musicalactrice Anouk Maas voor het programma Nick Battle. Hierin strijden vijf kinderen tegen een BN’er.

Bart kreeg bekendheid door zijn deelname aan Popstars. Daarna acteerde hij nog in ONM totdat Net 5 hem een 2-jarig presentatiecontract aanbood. Secret Story was zijn debuut, het programma flopte en daarna werd hij ook op een zijspoor gezet. Voor SBS 6 maakte hij nog een zaterdagmiddagprogramma, maar nu keert hij dus terug op de vroege zaterdagochtend. 8 September is de eerste Nick Battle met Bart en Anouk te zien.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Bart Boonstra maakt tv-comeback bij Nickelodeon

 1. eddie

  en hij is V-Reporter (of zoiets) geweest bij The voice of Holland toch?

    /   Reply  / 
  1. Gracias

   Klopt inderdaad Eddie! Over V-Reporters gesproken. Levi van Kempen is de nieuwe V-Reporter bij The Voice

     /   Reply  / 
 2. M

  Grootste non talent van de afgelopen jaren. Probeert zich overal naar binnen te likken om bekent te worden en niet omdat hij iets kan.

    /   Reply  / 
 3. M

  Bedoelde natuurlijk bekend

    /   Reply  / 
 4. ina de Vries

  Ik kijk er naar uit!!! Succes Bart!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>