Leukste coach verdwenen uit Holland’s Next Topmodel

Liefhebbers van mode en modellen komen vanavond goed aan hun trekken op RTL 5. Eerst worden de twaalf nieuwe meisjes van Holland's Next Topmodel geïntroduceerd, daarna is de finale van America's Next Topmodel VI te zien.

Holland's Next Topmodel belooft een stuk pittiger te worden dan het eerste seizoen, met moeilijkere opdrachten en meer concurrentie. Model-in-spe Bengü brak zelfs al haar been. Helaas voor de dames: styling coach Dominique Samuel is niet meer van de partij.

Dominique (die mooie blonde jongen die het uiterlijk van Sylvia vergelijkingen vond vertonen met dat van een prostituee) is vervangen door ene Hildo, beauty-expert van L'Oreal. Met blog-collega Hester (van Vrouw) heb ik het meermalen over Dominique gehad omdat deze zo lijkt op onze webmaster. Dat is van Hildo (picca) niet te zeggen…

Afijn, verder is er in de samenstelling van het programma niets veranderd. Rosalie van Breemen, Carli Hermès en Karin Sweerink zijn weer van de partij, net als presentatrice Yfke Sturm. Dat laatste is wel opmerkelijk, aangezien vrijwel iedereen er over viel dat ze zo monotoon presenteerde en ook wel duidelijk haar voorkeur voor Sanne liet merken.

Het belangrijkste zijn natuurlijk de twaalf meisjes. Vorige week stelde Zappen ze al aan je voor en in dat bericht is veel discussie ontstaan over de exotische namen en natuurlijk het vraagstuk wie er gaat winnen. Ik heb er zin in!

Holland's Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5
America's Next Topmodel (finale), 21.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Dit zijn de 12 nieuwe Holland's Next Topmodels
- Hit of shit: Sylvia Geersen – Give it to Me (uit HNTM 1)
- Tweeling in Holland's Next Topmodel

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Leukste coach verdwenen uit Holland’s Next Topmodel

  1. michel

    weg met yfke sturm!!!!

      /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Heee Yfke praatte normaal :) Vast een praat-niet-monotoom-cursus gehad!

      /   Reply  / 
  3. Evelien

    Een dringende vraag: Wie kan mij vertellen waar ik de herhaling van HNT 2007 1e aflevering kan zien..khad t opgenomen.. mr tis mislukt!!ik wil het heeeeeeel graag zien! Wie helpt mij uit de brand :P !

    Liefs, Evelien

      /   Reply  / 
  4. Herman

    ik denk zaterdag op rtl 7, evelien

      /   Reply  / 
  5. Pludefax

    Amaai, ik heb de eerste serie niet gezien, maar als Yfke toen NOG erger was. Wat een dom blondje.

      /   Reply  / 
  6. Jeffrey

    Welke make-up figuur het ook is, ik vind ze allemaal om van te gruwelen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>