Bloedende knietjes, koekjeshorror en verbrande huid in HNTM

Holland's Next Topmodel goes Africa! De vijf laatst overgebleven meisjes kwamen vandaag aan in Zuid-Afrika, alwaar ze inmiddels de twee eerste opdrachten achter de rug hebben. Het woestijnrijke Afrika is wel even wat anders dan Nederland, en daar blijken niet alle meisjes evengoed op ingespeeld. De één liet zichzelf gruwelijk verbranden, zodat haar lijf eigenlijk onbruikbaar voor een fotoshoot werd. De ander rilde bij het idee van wilde dieren. En nog een ander probeerde de concurrentie vet te mesten met koekjes. Ja, het was weer een aflevering vol leedvermaak. Alleen was er voor River geen plekje in de volgende aflevering.

Meisjes van porselein
Zo in Afrika blijkt toch maar wat voor hittepetitjes er zijn gecast voor deze tweede reeks van Holland's Next Topmodel. Geen idee of dit een afspiegeling van de modewereld is, maar oei, wat zijn deze meisjes van porselein. Als voorbeeld: drie van hen moesten in een natuurreservaat in een tentje overnachten. Yfke & Co probeerden deze meisjes bang te maken, door te zeggen dat er wel eens een wild dier kan naderen. "Ik vond het al zo raar dat we een papier moesten ondertekenen dat een eventuele beet op eigen risico is", aldus Christa.

Gejammer
Het was vervolgens een gejammer in het tentenkamp. "Ik heb me nog nooit zo ongelukkig gevoeld." En: "Ik durf niet te plassen." Of: "Eén voordeel: we hoeven morgen niet met koud water te douchen, want er is geen douche."

De fotoshoot die de dag erop volgde, was met wilde dieren. River moest voor een paar neushoorns poseren, maar scheet ondertussen alle kleuren van de regenboog. Want zo'n neushoorn die mogelijk over je heen walst, is geen fijne gedachte. Ze kreeg een herkansing op een quad. Sabrina zat op de rug van een olifant en Christa moest naast zo'n reusachtig beest staan. Kim zat op een paard temidden van een kudde giraffes.

Bloedende knietjes
De troostprijs gaat deze week naar Bodil. Die moest geknield voor een kaktus met een cheeta poseren. Alleen wilde de cheeta niet uit zijn schaduw komen. "Ik heb daar tot bloedens toe op mijn knieën gezeten, anderhalf uur lang gewacht op die cheeta die voorbij moest lopen. En dat voor één foto!", aldus Bodil, die we daarna weg zagen strompelen met grote, zwarte pleisters op haar knietjes.

Koekjeshorror
Bodil zat het toch al niet mee. De jury vindt haar iets te gezet. Dus is Bodil lekker aan het lijnen. "En dan hoor ik dat Sabrina bewust allemaal koekjes in het huis neerzet, in de hoop dat ik er een opeet." De stunt van Sabrina was het gesprek in het huis, iedereen sprak er schande van. De jury waarschuwde al dat Sabrina niet over lijken moest gaan.

Uiteindelijk was het exit voor River. "Er was bijna geen bruikbare foto, terwijl je met zo'n topteam aan het werk bent. Hoe is dat mogelijk?", vroeg Yfke zich af bij het juryoordeel. River was elke week al kantjeboord, maar ik vermoed dat ze overleefde voor het tv-programma. Samen met tweelingzuslief Loïs was het natuurlijk een beeldig plaatje. Maar Loïs moest vorige week al vertrekken, nu dus ook River. Laatste nieuwtje: make-up-man Hildo en Yfke gaan eens even flink de wenkbrauwen van Kim epileren.

Doe mee aan de poll:


Create polls and vote for free. dPolls.com

Zie ook:
- Tweeling gescheiden in Holland's Next Topmodel
- Dubbele exit en ontelbaar veel geroddel in Next Topmodel

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Bloedende knietjes, koekjeshorror en verbrande huid in HNTM

  1. Rick

    Vond River het mooiste meisje van HNTM.. Zonde dat ze haar laten gaan! Ze heeft een goed karakter in tegenstelling tot die draak van een Sabrina wiens foto’s nog nooit van hoge kwaliteit zijn geweest naar mijn mening.. River gunt iedereen het beste en ze probeert zichzelf ook nog voor 100% in te zetten als er een kudde woeste neushoorns achter haar staan te briesen.. Nou ik vind het petje af! Ze heeft een opvallend uiterlijk met haar lange manen en prachtige blauwe ogen en is weer eens wat anders dan de Christa’s, Sanne’s en Yfke’s die Holland al heeft voortgebracht.. Hoop dat we zowel Lois als River nog veel zullen zien in de bladen, want het blijven prachtige meisjes!

      /   Reply  / 
  2. DrBukkake

    ik vind river ook het mooist, wat zou ik die meid graag in haar kont willen neuken! samen met die lelijke zus van haar, Lois. Ik zou overigens 1.000 euro willen betalen voor een nacht in Zuidafrika tussen River en dat sexy neuqding met die domme stem, Kim of zo. Jezus wat zou ik me suf neuken en likken en spuiten!

      /   Reply  / 
  3. Pludefax

    Ik heb HNTM gisteren niet gezien maar verbaasde me er bij het zien van de foto’s over dat River eruit moest.. haar foto vind ik veruit het vetkoelst van allemaal. Bovenstaande uitleg verklaart wel iets…. maar lang niet alles. :-(

      /   Reply  / 
  4. ilse

    Ik vond River’s foto echt het mooist, al is het ergens wel terecht dat ze eruit moest. Ik vind de anderen gewoon beter..
    Nu is dit mijn top 4:
    1/2 Kim/Bodil, kan niet kiezen
    3 Sabrina
    4 Christa

    trouwens enorm dapper van Bodil, ze zat gewoon tussen die cheeta’s. Zou ik dus nooit durven.

      /   Reply  / 
  5. antiisle

    ilse je bent super dom kanker hoer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>