Publieksfavoriet Bodil geen topmodel, evil Sabrina mag door


Bodil heeft het beste catwalk-loopje, won de meeste opdrachten en hield het beste zelfpromotie-praatje voor de jury. Toch werd de 18-jarige schone gisteren naar huis gestuurd door diezelfde jury.

Haar vertrek kwam als een klap in het gezicht, want bij het publiek was Bodil favoriet. Dat heeft mogelijk te maken met haar onschuldige en plezierige uitstraling, of het feit dat Bodil geen maatje 34 heeft. Veel meisjes kunnen zich zodoende beter met Bodil vereenzelvigen dan met een gratenpakhuis.

Evengoed kwam de klap ook hard aan doordat Bodil het aflegde tegen Sabrina. Sabrina, de evil kandidate die Bodil probeerde te verleiden met dikmakende koekjes. Sabrina, het meisje met het slechtste catwalk-loopje. Sabrina, het meisje dat een avondjurk uitkoos terwijl ze een cocktailjurk moest pakken. Sabrina, het meisje dat volgens de jury te arrogant en te zelfverzekerd is. Of kort gezegd: Sabrina, het meisje dat over lijken gaat.

Tegelijkertijd is de jury dol op Sabrina. Want Sabrina is wel heel goed voor de camera. En dat weet ze, getuige haar houding en opstelling. Sabrina was ook het enige meisje dat geen make-over behoefde in aflevering twee, ze was al perfect. Niet alleen qua uiterlijk, ook tijdens de shoots. Want Sabrina leverde telkens gevarieerde en goede foto's af.

Het lijkt dan ook al helemaal vastgelegd dat Sabrina de opvolger wordt van Sanne, het meisje dat Holland's Next Topmodel I won. Weliswaar zijn Christa en Kim ook nog in de race, maar die lijken voor spek en bonen mee te doen. Kim krijgt immers telkens te horen dat ze 'te sexy' is, terwijl Christa vooral veel buitenkant heeft maar ook wat gedrevenheid mist.

Hoe dan ook: Sabrina, Christa en Kim zijn de drie meisjes die over twee weken de finale lopen. Anders dan vorig jaar heeft het publiek hier ook een stem in. Wellicht neemt half Nederland dus wraak door de evil Sabrina geen stemmen te gunnen. Sabrina heeft nog één ontsnappingsmogelijkheid. Volgende week maken we namelijk nader kennis met de meisjes in een opvulaflevering. Tijd voor Sabrina om zich poeslief op te stellen.


Create polls and vote for free. dPolls.com

Zie ook:
- Bloedende knietjes, koekjeshorror en verbrande huid in HNTM
- Dit zijn de 12 nieuwe Holland's Next Topmodels

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Publieksfavoriet Bodil geen topmodel, evil Sabrina mag door

  1. Frozzy

    Ongelooflijk, dat Bodil werd weggestuurd. Goed, ze hield zich niet bezig met het mannelijke model met de tepelsterren, maar dat kan je leren. Voor mijn gevoel had de jury echt totaal geen motivatie om haar weg te sturen, behalve dat ze misschien een minibeetje te dik is voor haute couture. Sabrina was zelfs bij de go-sees te arrogant. En heeft blijkbaar een bobbelig voorhoofd. Wat een bitch. En wat een gezeik ook allemaal.

    Ik hoop dat Sabrina echt niet gaat winnen, kan het me ook bijna niet voorstellen. In America heeft volgens mij geen een keer de uberbitch gewonnen, die werd dan steeds 2e of 3e en een sympathiek karakter werd eerste. Zei de jury niet dat het ook fijn moest zijn om met een model te werken?

    Ik zeg: Go Kim!!

      /   Reply  / 
  2. Lidie

    Ik vind het ook heel stom dat Bodil eruit is.. Het beeld dat de mensen zagen die het keken,, toen ze degene kozen die eruit gestuurd werd,, hadden ze geen commentaar over Bodil en over Sabrina wel! HIER IS EEN FOUT GEMAAKT..hoop ik..het zal wel geen fout zijn maar ik vind het heel stom..ik vond Bodil echt goed..

      /   Reply  / 
  3. Lidie

    Ik vind dat Kim nu moet winnen…

      /   Reply  / 
  4. sabrinaisstom

    Het debiele is, dat de jury zelf zei dat deze keer niet alleen de prestaties zouden tellen, maar dat men de kans zou krijgen ze door een goed verhaal te overtuigen. Nou ja niet alleen is Bodil veruit de beste, ze hield ook als enige een zeer overtuigende en gepassioneerde speech over waarom juist zij de finale moest halen. Sturen ze haar vervolgens toch weg. Watnou juryopdracht??! Schijtprogramma! Gewoon alles vantevoren al bepaald.

      /   Reply  / 
  5. Doorgestoken kaart

    dit soort programma’s is vanaf dag 1 doorgestoken kaart, niets meer dan een uithangbord voor 1000-en-1 sponsors.

      /   Reply  / 
  6. Rick

    Ik was geschockt gisteravond.. Nog steeds eigenlijk.. ONBEGRIJPELIJK dat ze dit meisje weggestuurd hebben!

    Ze won de meeste opdrachten, poseert het best, loopt het best, acteert het best, presenteert zich zelf het best en heeft ook nog eens een goed karakter.. Ik kan er niet bij met mijn hoofd..

    De enige reden die ik hiervoor kan bedenken is de reden die ik enkele weken geleden al noemde; dit seizoen HNTM gaat alles om de kijkcijfers.. De beste en mooiste meisjes zijn er al uit en afgezien van Kim zitten er nog 2 erg middelmatige onopvallende modellen bij die het zeker niet gaan maken op wereldniveau. Maar dat maakt Yfke & co. niets uit.. Zij hebben hun zakken gevuld & rtl blij gemaakt met een goed scorend programma.. Echt talent spotten is niet belangrijk meer blijkbaar. Want zeg nou zelf, de finale zou wel heel wat minder spannend zijn als Bodil erbij zat, zij was duidelijk beter dan Christa en ook beter dan Kim. Bovendien zijn deze drie meisjes bevriend met elkaar, dus zouden ze ook niet voor vette rellen of ellende zorgen. Sabrina zal in de finale-aflevering opnieuw over lijken gaan en er alles aan doen om haar medekandidaten het leven zuur te maken. Opnieuw goed voor de kijkcijfers uiteraard en waarom in godsnaam een opvulaflevering en het ondeskundige publiek hun stem laten uitbrengen op hun favoriete model? Het gaat hier toch om talent en haute cauture? Toch niet om het zoeken van het grootste idool?? Dit is dus natuurlijk ook allemaal voor de kijkcijfers, want als Nederland denkt dat ze mee mogen beslissen gaan we ook nog eens massaal stemmen (en dat levert nog meer geld op voor RTL: kassa!) terwijl dit natuurlijk geen enkele zin heeft, want uiteindelijk is er toch al bepaald wie HNTM gaat winnen.

    Denk overigens niet dat het Sabrina wordt, al lijkt Herman daar wel heilig van overtuigd.. Degene die mij het meest voor de hand liggend lijkt is Kim. Ondanks dat ze iets te sexy is, levert ze goede foto’s, heeft ze een goed karakter en is ze erg gegroeid sinds het begin van het programma, en daar lieten ze Sanne vorig jaar ook om winnen! Sanne was namelijk begonnen met niks en eindigde als topmodel, terwijl Sylvia begon als voormalig model en eindigde als topmodel. De keuze voor Christa als winnares lijkt me erg onterecht; zij heeft nog nooit uitzonderlijk goed gepresteerd, heeft een nietszeggende blik, een slecht loopje en veel matige foto’s. Bovendien zou het wel een slappe kopie zijn van Sanne, want die was ook al blond met blauwe ogen, lief en in Engels.. Alleen had Sanne wel iets meer karakter, Christa valt helemaal niet op..
    Dus wat mij betreft mag Kim dus winnen! Ze was gisteren fantastisch en ook erg gedreven! Go Kim!

      /   Reply  / 
  7. Herman

    het verhaal van de kijkcijfers lijkt me ook niet helemaal zeker, die hele serie is in 2 of 3 weken tijd opgenomen. Ruim voordat de kijkcijfers inzakten.

    Nieuw dit jaar is dat het publiek ook een stem heeft in de keuze voor de winnaar. daardoor is voorspellen erg lastig geworden.

      /   Reply  / 
  8. Bart

    Dat het publiek een stem heeft, vind ik idioot.. Is bij de Amerikaanse versie ook niet en is ook niet van toepassing op dit programma!

      /   Reply  / 
  9. Rick

    @Herman: Ik bedoelde dat ze van tevoren al een strategie hadden uitgezet om te scoren..;) Weet dat het allemaal in zeer korte tijd is opgenomen, maar als je van tevoren het evil meisje erin laat zitten, de publieksfavoriet eruit gooit voor de finale en de onafscheidelijke tweeling voor vertrek naar Afrika hardhandig uit elkaar rukt.. Volgens mij is dat om de kijkcijfers een beetje hoog te houden..

    Maar zijn de kijkcijfers niet goed dan?? Geen idee hoeveel mensen er kijken dit seizoen in vergelijking tot vorig seizoen..

      /   Reply  / 
  10. Jan-Peter van Leemhuizen

    Terecht dat die Bodiel er uitging.
    We zoeken geen publiekslieveling og girl nextdoor maar een topmodel. Die Kim is veel te dom en Christa kan niet lopen, heeft ook niets te melden en heeft anorexia. Sabrina heeft het juistye gezicht en lijf en weet dat ook maar dat mag ze natuurlijk niet zeggen van de gemiddelde doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg tvpubliek van Nederland.
    Sabrina is de enige professional en hoort te winnen natuurlijk..

      /   Reply  / 
  11. Vincent van mechelen

    Mag ik bij deze Bodil complimenteren met de mooiste borsten van alle modellen, prachtig hoe doe borstjes hen en weer bewogen bij die body paint, en christa heeft de lelijkste (geen)borsten.
    Bodil is voor mij de winnaar. Wat een lichaam en dat lieve onschuldige koppie !

      /   Reply  / 
  12. Rick

    @Jan-Peter: Jij hebt er duidelijk weinig verstand van.. Naast dat Bodil de publiekslieveling was, was ze ook heel professioneel! Ze had goede foto’s, werd gespot door Gavin Rajah, had een goed loopje en viel op bij Go Sees. Ze was dus meer dan alleen een publiekslieveling!!
    Van mij mogen modellen best arrogant zijn, Tyra Banks en Naomi Campbell zijn dat ook, maar zij zijn dan ook heel goed en hebben iets bereikt. Sabrina is helemaal niet zo goed. Ze heeft een verschrikkelijk loopje, net een prom queen, echt totaal geen haute cauture. Bovendien zijn veel van haar foto’s van magere kwaliteit. Kortom, geen topmodel.

      /   Reply  / 
  13. Tesss

    Ik vind Sabrina echt heel dom en Bodil had zeker weten moeten winnen, nu ben ik voor Kim. Maar dat hebben de meeste mensen volgend mij!?

      /   Reply  / 
  14. diaz

    ik vindt heel jammer dat bodil moet weg…
    n moet sabrina blijven,,…
    sabrina echt bitchi,zij is niet mooi..te arogant,zij denk dat zij is de enige beste van allemal
    sinds my bodil weg dan ben ik voor CHRISTA
    zij mooi meisje…
    go CHRISTA
    bye SABRINA

      /   Reply  / 
  15. Rosalie Verhoevens

    Meisjes, neem dit allemaal niet serieus. HNTM is vanaf aflevering 1 al doorgestoken kaart. Er is van te voren al uitgestipelt wie er wint. Mijn vriendinnen zijn ook vriendinnen van Lois en River (Ik woon achter hun). En die hebben al gezegd dat Kim zou winnen, dat stond al vast. Dus het feit dat je nu kan sms-en is pure oplichterij. De meiden weten zelf ook wie er wint. Er is maar 1 model die ze allang wilde hebben, en ze maken er gewoon een programma omheen. Maar de winnaar staat al vast voordat er zelfs finalisten gekozen zijn. Wat Bodil ook deed, ze maakte toch al geen kans op het worden van HNTM.

      /   Reply  / 
  16. nathy curiel

    Ons favoriet was bodil..Ik kan me niet voorstellen dat ze weg gestuurd. Een echte dooooommme fout.

      /   Reply  / 
  17. harry potter

    ik vind dat river moest winnen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>