Een weekje bezinning in Holland’s Next Topmodel

Ben jij al bekomen van de eliminatie van Bodil in Holland's Next Topmodel? Ik vind het nog steeds volkomen onterecht dat dit talent uit het programma is gezet door de jury. Vorige week was ze zeker niet de slechtste. Bovendien ook niet de minst onsympathieke (hint, Sabrina). De drie finalistes van het programma zijn de klap vast ook nog niet te boven. Daarom krijgen Kim, Sabrina en Christa een weekje respijt, want RTL 5 schotelt ons vanavond een aflevering vol ouwe meuk voor.

Wat we dan te zien krijgen? Het hele selectieproces in een notendop tot nu toe. Als 'bonusmateriaal' is er een ploeg bij elk van de finalistes thuis geweest, zodat we ze iets beter leren kennen.

Sabrina de berekenende bitch
Die kennismaking zal vooral Sabrina hard nodig hebben. In de montage is zij afgeschilderd als een berekenende, harteloze bitch. In Bodil zag ze haar grootste concurrente en die heeft ze uitgeschakeld door schaaltjes met koekjes te verspreiden, in de hoop dat de – in de ogen van de jury – iets te zware Bodil zich te buiten zou gaan aan de lekkernijen. "Ga niet over lijken", waarschuwde Yfke Storm nog tijdens een juryberaad. Diezelfde jury had vervolgens het lef niet om Sabrina er uit te gooien. Want buiten deze pittige opmerking is Sabrina zo ongeveer doodgeknuffeld door Yfke & Co, in haar zien ze overduidelijk de nieuwe Sanne.

Beetje jammer voor de jury is dat het publiek dit jaar ook een stem heeft in de overwinning. Dat publiek moet Sabrina niet, getuige verschillende polls op het internet. Sabrina zal in haar kennismakingsgesprekje dus poeslief moeten overkomen en de gunst van de kijker zien te winnen.

Kim favoriet

De kijker lijkt nu het meeste op te hebben met de wat naïeve Kim. De underdog van het programma door haar gehoorproblemen, maar ze stevent wel af op de overwinning. Of gaat de wat grijze Christa ons in de laatste week doen verbluffen? Vul vooral de poll hieronder in en voorspel wie Holland's Next Topmodel II gaat winnen.


Create polls and vote for free. dPolls.com

Zie ook:
- Publieksfavoriet Bodil geen topmodel, evil Sabrina mag door
- Bloedende knietjes, koekjeshorror en verbrande huid in HNTM
- Dit zijn de 12 nieuwe Holland's Next Topmodels

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Een weekje bezinning in Holland’s Next Topmodel

  1. Claudia

    Ik denk dat als Sabrina opeens poeslief gaat doen het erg schijnheilig overkomt, het publiek laat zich daar niet door foppen.

      /   Reply  / 
  2. Marco

    Onzin om Kim een underdog te noemen omdat ze slechthorend is. Geloof niet dat we daar veel van gemerkt hebben om haar manier van praten na. Tis nooit ter sprake gekomen alleen wordt het nu aangekaart.

    Ben zelf ook slechthorend dus voel me ook een beetje aangesproken ;-)

      /   Reply  / 
  3. Margriet

    Ik ben heel erg benieuwd! Voor mij is Kim de absolute winnaar, ik heb alleen het idee dat de jury erg verdeeld is.
    Yfke is overduidelijk erg gecharmeerd van Sabrina (bleek ook uit het prognose praatje aan het eind van de aflevering van gisteren), Rosalie’s voorkeur gaat uit naar Kim (waarschijnlijk dankzij Parijs, opvallend dat Rosalie het bij het beoordelen van foto’s altijd voor haar opneemt) terwijl Karin meer lijkt te hebben met de überHollandse Christa…

    Kim zou moeten winnen (uniek gezicht, goed figuur, mooie foto’s en goed op de catwalk) maar ik ben bang dat het toch Sabrina gaat worden, ondanks haar arrogante houding en grote bek is ze wél zeer ambitieus en lekker kneedbaar, en daar houdt de jury wel van (denk aan: Sanne versus Sylvia)

    … en Christa wordt fijn 3e, en dat vindt ze helemaal niet erg.

      /   Reply  / 
  4. Imre

    ik weet zeker dat christa gaat winnen! ze wil al haar hele leven model worden en is gewoon de beste. Sabrina is veel te arrogant. Kim zou ook nog wel een kans maken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>