Gemiste kans voor RTL met Men’s Health Covermodel Contest

Je moet er maar van houden, een man met een sixpack. Volgens mij vinden veel vrouwen het best leuk om eens te zien, maar slapen ze liever naast een vent met een gewoon lijf of zelfs een klein buikje. Het is misschien net als de graatmagere vrouwelijke modellen: zogenaamd het schoonheidsideaal, terwijl iedere weldenkende vrouw er toch liever wat alledaags uitziet. Hoe dan ook: in de Men's Health Covermodel Contest 2007 gaat Froukje de Both op zoek naar deze 'man van plastic'.

Honderd wasborstjes met een hagelwitte glimlach mochten naar de selectiedag komen. Zij poseerden fraai met Froukje, zoals op bovenstaande foto. Maar na de eerste aflevering zijn er nog maar zes heren over die strijden om een covershoot voor het mannenblad en een modellenklus voor hippe-slipfabrikant Aussiebum.

Deze tegenhanger van Holland's Next Topmodel had volgens mij niet misstaan op RTL 5 op een doordeweekse avond na 20.30 uur. Maar om onbegrijpelijke redenen is Froukje weggestopt op etenstijd zaterdagavond op RTL 8, zo ongeveer de slechtst bekeken zender van het land. Zal wel te maken hebben met het feit dat dit programma zwaar is gesponsord. Al komen die zoutjes en drankjes bij Holland's Next Topmodel me ook de neus uit, en dat is wel primetime geprogrammeerd. Gemiste kans, RTL!

Men's Health Covermodel Contest, 18.30 uur, RTL 8

Zie ook:
- RTL zoekt nu ook naar mannelijk topmodel
- Froukje de Both zoekt alweer een man op tv

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Gemiste kans voor RTL met Men’s Health Covermodel Contest

  1. Mark

    Als RTL8 alleen herhalingen uitzendt, is het niet goed. Zenden ze nieuwe programma’s uit, is het ook niet goed… Ik ben het met je eens dat het tijdstip wat vreemd is, maar ik zie liever een RTL8 met meer nieuwe programma’s dan alleen herhalingen.

      /   Reply  / 
  2. Ria

    Ik ga zo wel even kijken, jammer inderdaad dit tijdstip, want bij toeval lees ik dit nu, anders had ik het gegarandeerd gemist.

      /   Reply  / 
  3. Brian

    Hm, ik merk een vorm van jaloezie in dit stukje. Wil je er iets over kwijt?

      /   Reply  / 
  4. Frozzy

    @ Brian: dat las ik ook zo hahahaha.

    Lijkt me best leuk programma :D

      /   Reply  / 
  5. jap

    3 sets van 8 herhalingen ;-)

      /   Reply  / 
  6. Tiffany

    GUY DROOG, Keeps IN MY MIND ADOEEHHH!!! :P

      /   Reply  / 
  7. Eline

    GGGUUUUUYYYYY
    Mijnneef xD

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>