Next Topmodel: Anne mag niet mee op snoepreisje Brazilië

De zes overgebleven modellen van Holland's Next Topmodel was er alles aan gelegen om deze eliminatie te overleven. Want doordringen tot de laatste vijf betekent een snoepreisje naar Brazilië. Meisjes als Carmen en Cecile konden zich bij voorbaat rijk rekenen, zo constant en goed als ze presteren. Kassandra behoorde ook tot die groep, maar maakte er deze week met een ongeïnteresseerde attitude een potje van. Ze belandde aan de rand van het ravijn, maar mocht uiteindelijk toch blijven. Haar vliegticket ging ten koste van Anne.

"Want", zo beredeneert de jury, "we weten nog steeds niet wat we van jou kunnen verwachten. Deze week kwam er eindelijk een goede foto uit, maar de onzekerheidsfactor is te groot." Bye bye, zwaai zwaai Anne!

Kassandra maakte zich al niet geliefd bij de acteerlessen, waar ze 0,0 interesse toonde. "Ik vind dat erg onprofessioneel en daar knap ik enorm op af", oordeelde Mariana Verkerk. "Wat mij betreft zit je hiermee in de gevarenzone." Haar huisgenootjes zullen stiekem gehoopt hebben dat Kassandra's kop zou rollen, want haar vele geroddel en zwartmakerij komt de overige meiden de keel uit. Haar smerige spel zette de boel op scherp in het huis.

Sophie kan zich ook nog niet rijk rekenen. "Keer na keer zie ik geen passie. Je hebt een mooi hoofd, maar that's it!", aldus Verkerk. Voorzitter Daphne Deckers vult aan: "Deze foto is ontzettend mooi, daar heb je strontmazzel mee."

Cecile wist een goeie commercial te draaien, maar op de foto miste een sprankeling. Bovendien speelden zenuwen haar parten bij de fotoshoot, wat resulteerde in rooie vlekken in de nek.

Het is nog vroeg om een voorspelling over de finale te doen, maar ik gok op Carmen, Kassandra en Cecile. Wat denken jullie?

Zie ook:
- Alweer dubbele exit in Holland's Next Topmodel
- Kopgroep tekent zich af in Holland's Next Topmodel; Nana exit
- Ik wil meer Holland's Next Topmodel
- Check ook Fashion.blog.nl

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Next Topmodel: Anne mag niet mee op snoepreisje Brazilië

  1. ilse

    ik hoop op Kassandra, vind haar echt de leukste. Maar Cecile wint, zij is echt een plaatje

      /   Reply  / 
  2. vinn

    ik vond Anna en Anne het leukst… maar helaas nu ga ik voor Carmen!

      /   Reply  / 
  3. lotte

    kassandra is de best! en de leukste

      /   Reply  / 
  4. Bart

    Cecile, Lily en Kassandra

      /   Reply  / 
  5. Bart

    Sophie!!

      /   Reply  / 
  6. kimberley

    cecile/ sophie/ carmen

      /   Reply  / 
  7. Lisa

    Cecilee

      /   Reply  / 
  8. sanne

    ik denk (en hoop) dat cecile gaat winnen.
    zij weet tenminsten ook echt dingen van het vak! Ik bedoel anna wist niet eens wie victor en rolf waren!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>