Supermode-avond op RTL 5

Veel vrouwen zullen de afgelopen periode op maandagavond naar Net 5 hebben gekeken, dat allerlei 'vrouwvriendelijke' dramaseries uitzond. Maar RTL 5 slaat vanavond goed terug met drie aantrekkelijke programma's over mode, modellen en de modewereld. Vanaf half negen is het een rollercoaster ride met het achtste seizoen van America's Next Topmodel, Project Catwalk (US-versie, ook wel Project Runway) en Janice Dickinson Modeling Agency.

RTL 5 zond alle programma's al eens eerder uit, maar niet eerder waren de drie geconcentreerd op één avond. ANTM wordt geroemd om zijn veel extremere aanpak en veel vrouwen zijn ook verzot op de bitchy Janice Dickinson, het afvallige ANTM-jurylid.

Zelf beperk ik me toch maar tot de Nederlandse versies van deze shows, maar ik kan me goed voorstellen dat heel veel vrouwen zich vanavond voor de RTL 5-buis nestelen.

America's Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5
Project Catwalk, 21.30 uur, RTL 5
Janice Dickinson Modeling Agency, 22.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Het hardste Next Topmodel-jurylid ooit solo
- Van Kim Feenstra naar America's Next Topmodel VII
- Project Runway komt naar Nederland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Supermode-avond op RTL 5

  1. justin

    Jaslene gaat winnen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>