Kandidaten HNTM beoordeeld op social media-gedrag

RTL 5 is druk bezig aan een nieuw seizoen Holland’s Next Topmodel en daar zijn enkele wijzigingen doorgevoerd. De meest in het oog springende is dat de meisjes voortaan worden beoordeeld op hun social media-gedrag. Aangezien de grootste topmodellen hun Instagram of Facebook handig inzetten voor hun werk, is het geen gekke gedachte om dit al mee te nemen in de stoomcursus die Holland’s Next Topmodel is.

RTL 5 vraagt zich af: “Begrijpen ze het grote belang dat social media speelt in het modellenleven en nemen ze zichzelf serieus als merk? Hoe vertaalt een pretty face zich naar een populaire Instagram foto of een trouwe fan schare op Facebook? Zijn de aspirant modellen, naast hun knappe uiterlijk, in staat op de social kanalen genoeg volgers te krijgen, te boeien en te houden?”

Anouk Smulders presenteert het nieuwe seizoen, Fred van Leer stoomt door van coach naar jurylid. Holland’s Next Topmodel is vanaf 30 augustus te zien.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kandidaten HNTM beoordeeld op social media-gedrag

  1. Peter

    RTL en serieus
    dat klopt niet helemaal

    getuige de verschrikkelijke programma`s

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>