Toppers in eerste aflevering Dat Ding van Tante Es

tante-es.610.423.sJörgen Raymann is terug op de zaterdagavond – maar niet als zichzelf. Zijn populaire typetje Tante Es mag voortaan 40 minuten losgaan in Dat Ding van Tante Es. In haar achtertuin ontvangt ze bekende gasten voor een goed gesprek.

Op haar eerste feestje ontvangt Tante Es minister van Defensie, Jeanine Hennis-Plasschaert op haar veranda. Tante Es wil alles weten over haar zware baan in in een echte mannenwereld. Tante Es reisde af naar Brussel voor een bijzondere ontmoeting met iemand die haar wat ‘inside’ information over de minister kon vertellen…

De Toppers komen ook langs. Ze vertellen Tante Es alles over de elfde editie van Toppers in Concert en de Topper-film die eraan zit te komen. Tante Es voelt de kledingmaker van De Toppers stevig aan de tand over de drie mannen.

Verder in Dat Ding van Tante Es een bijzonder muzikaal talent en de favoriete soap van Tante Es: Sopo.

Andere gasten dit seizoen zijn Alexander Pechtold, Frans Bauer, Angela Schijf, Dré en Rox Hazes, Martijn Fischer, minister Ploumen, Trijntje Oosterhuis, Ronald de Boer, Willeke Alberti, Emile Roemer, Humberto Tan en Jack van Gelder.

Dat Ding van Tante Es, 22.00 uur, NTR (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>