Irene Moors en Frits Wester in Top 2000 a GoGo

foto: Sandra de WitteDe Top 2000 is dit jaar stevig opgefrist, al is het maar door de gloednieuwe nummer 1: John Lennon met Imagine. Of Claudia de Breij, die opeens de hoogste Nederlandse notering in de lijst te pakken heeft. En ook de megahit Hello van Adele galmt door in de Top 2000. Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis plaatsen weer de nodige kanttekeningen bij de ‘lijst der lijsten’ in de Top 2000 a GoGo, een week lang op NPO3.

Te gast aan de bar in het Top 2000 café zijn Kenny B, Richard Groenendijk, Frits Wester, Evelien de Bruin, Achmed Akkabi, Antoinette Hertsenberg, Rob Stenders, Eva van de Wijdeven, Jesse Klaver, Remy Bonjasky, Eric Corton en Dave von Raven. Ook de lijstduwers laten van zich horen: Humberto Tan, Monic Hendrickx, Irene Moors, Filemon Wesselink, Diederik Samsom en Paul de Munnik.

In de eerste aflevering: PvdA-fractievoorzitter Diederik Samsom pleit voor Welterusten, Meneer de President van Boudewijn de Groot op nummer 1, een groot Rolling Stones-liefhebber vertelt aan de stamtafel over zijn verbazingwekkende ontmoeting met de gitaristen Keith Richards en Ron Wood, Leo Blokhuis duikt in zijn muziekcollege diep in het nummer Praise You van Fatboy Slim en in de quiz nemen Kenny B en Richard Groenendijk het tegen elkaar op.  Met twee mini-documentaires over jaren 80-heldin Kim Wilde en de Amerikaanse band Living Colour.

Top 2000 a GoGo, 19.30 uur, NTR (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>