Publiekslievelingen Hier Zijn De Van Rossems terug op tv

foto: NTRNa het succes van de eerste serie kon een vervolg op Hier Zijn De Van Rossems niet uitblijven. In een nieuw seizoen verkennen Maarten, Sis en Vincent opnieuw een zestal steden. Dat doen ze op hun eigengereide manier.

De drie Van Rossems laten elkaar weer plekken zien die de anderen nog niet zo goed kennen en vertellen elkaar de verhalen die daarbij horen. Maarten doet dat vanuit zijn specialiteit, geschiedenis, Sis als kunsthistorica en Vincent is expert op het gebied van architectuur.

In de seizoensopener zakken de familieleden af naar Den Haag. De Van Rossems onthullen een aantal geheimen van de Hofstad die weinig mensen zullen kennen. Of het nu gaat om musea waaraan iedereen voorbij loopt of om plekken waar gesprekken plaatsvinden waar niemand iets van mag weten. Er is ook veel verborgen schoonheid te vinden in Den Haag, als je er maar oog voor hebt. En dat hebben Maarten, Sis en Vincent. Ook al vinden ze zelden alle drie hetzelfde mooi.

Het eerste seizoen trok wekelijks meer dan 1 miljoen kijkers. Het programma krijgt nu een vliegende aftrap pal achter de succesvolle quiz De Slimste Mens.

Hier Zijn De Van Rossems, 21.15 uur, NTR (NPO2)

Zie ook:
- Hier zijn de Van Rossems: We zijn niet geestig

1 Reacties // Reageer

One thought on “Publiekslievelingen Hier Zijn De Van Rossems terug op tv

  1. Paul Hilgenberg

    Wat moeten we met dat onzin gezeik buurt tv tegenwoordig op tv.
    Het is allemaal onzin buurt tokkie s tv geworden ,verschrikkelijke onin tv schijfjes indrukken is het geen tv meer maar een vereenzaming der indrukken van schijfjes en dan vooral herhalingsschijfjes om de portemonee te spekken van de varkensbazen ,gratis belasting gelden en belasting gelden op boodschappen enz enz ,
    De tv zendtijd moet gevuld worden ,zet er nog 1000 zenders bij op aarde onzin reclame makerij .
    Allemaal MAFFIA

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>