Nieuwe geschiedenisquiz op NPO2: Van Alle Tijden

foto: Henry FaberDe Gouden Eeuw, De Eerste Wereldoorlog, Romeinse keizers, maar ook Steve Jobs en andere hoofdpersonen uit de recente wereldgeschiedenis… Ze kunnen allemaal voorbijkomen in de nieuwe NPO2-geschiedenisquiz Van Alle Tijden, gepresenteerd door Joost Karhof. Omroep NTR benadrukt dat deze quiz zich onderscheidt van vele andere tv-spelletjes doordat hier onbekende Nederlanders aan meedoen.

Zestien teams, elk bestaande uit twee geschiedenisliefhebbers, zijn drie weken lang te zien in deze dagelijkse quiz. De teams moeten van alle markten thuis zijn, maar brengen ook elk een specialisme in.

In Van Alle Tijden wordt gestreden volgens het aloude knock-out systeem. De acht winnaars zien we terug in de kwartfinale. De vier winnaars daarvan spelen de halve finale. De twee overgebleven teams strijden om de hoogste eer én een mooie historische reis in de finale op vrijdag 11 maart.

Van Alle Tijden, 19.55 uur, NTR (NPO2)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe geschiedenisquiz op NPO2: Van Alle Tijden

  1. kees.glerum

    Ik schakel toevallig naar NPO-2 en zie tot mijn verbazing mijn oud-collega Ronald.(Nauwelijks veranderd)
    Leuke quiz met terechte winnaars: Degenen die het meeste weten!Gefeliciteerd

      /   Reply  / 
  2. Huub Manders

    Binnen deze quiz is het voor de kijker niet duidelijk wie dmv de rode knop nou het eerste gedrukt heeft. Is het mogelijk om dit mbv van het oplichten van de betreffende desk te laten zien ?
    Ik hoor graag van jullie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>