Geen Tante Es meer, wel panelshow Jörgen Raymann

jorgen raymannJörgen Raymann wordt dit jaar 50 en gooit het roer om. Aan het AD vertelt de comedian voorlopig te stoppen met zijn alter ego Tante Es, wel komt hij met een nieuwe panelshow. Dat is verrassend genoeg niet bij de NTR, maar bij KRO-NCRV. Want Jörgen wil zich niet langer binden aan één omroep.

“Ik wil eens andere soorten programma’s maken. Over de drijfveren van politici bijvoorbeeld. Of eens onderzoeken hoe ver we zijn met de medische wetenschap. Gelukkig zien ze dat in Hilversum ook zitten. ‘Jörgen, het is misschien tijd dat je jezelf herontdekt’, zei de zenderbaas van NPO1.”

De afgelopen jaren heeft Jörgen telkens nieuwe programma’s gelanceerd, het zij op de vrijdag-, zaterdag- of zondagavond. Hij leidde een zwervend bestaan, waarbij hij vorig jaar in een show werd gedrukt waarbij alleen Tante Es was te zien. Daar is de NPO op teruggekomen. “Haar tv-programma keert niet terug, omdat ze bij de NPO het kijkerspubliek te oud vonden.”

Voor KRO-NCRV maakt hij nu De Kleine Lettertjes, een nieuw, humoristisch en informatief pilotprogramma waarin teamcaptains Pieter Derks en Thomas van Luyn met twee andere bekende Nederlanders hun kennis testen op het gebied van rare regels en soms idiote wetgeving. Van grondrecht tot verkeersbord, alles komt aan bod. Dit alles gebeurt onder leiding van presentator Jörgen en de nieuwe Rijdende Rechter, John Reid.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>