Jörgen Raymann maakt format over smartphone-verslaving

jorgen raymannJörgen Raymann heeft een probleem. De presentator is verslaafd aan zijn smartphone en bekent daarmee een zogeheten sociobeet te zijn. Daar wil hij van af, en de kijker mag daar getuige van zijn. “Ik wil er alles doen om eraf te komen en zoek naar lotgenoten die samen met mij voor de camera naar een oplossing willen zoeken. Ik ben samen met een producent een format aan het ontwikkelen hiervoor!”

Eind deze week meldt Raymann op zijn Facebook dat hij zijn probleem erkent, maar dit nog niet wereldkundig durft te maken. “Hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik met mezelf geconfronteerd wordt. Misschien moet ik het gewoon delen met jullie. Toch? Moet daar nog wel ff wat moed voor verzamelen…”

Overigens heeft tv-producent Peter van der Vorst deze week een soortgelijke oproep gedaan. “Gezocht: gezinnen die vinden dat ze te weinig met elkaar delen omdat ze teveel tijd op hun smartphone/tablet zitten.”

Of het om hetzelfde programma gaat of twee formats geïnspireerd op hetzelfde probleem, is niet bekend.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>