Peter Pannekoek solliciteert naar Correspondent’s Dinner

Mocht Correspondents Dinner terug komen bij de publieke omroep, dan staat Peter Pannekoek te popelen om aan de slag te gaan. “Ik zou de premier heel graag willen roasten. Hij is mijn nieuwe Gordon”, zegt Peter aan tafel bij De Wereld Draait Door.

Vorig jaar heeft Twan Huys een eerste editie gemaakt, toen met Dolf Jansen. Premier Mark Rutte heeft aangegeven best nog eens zo’n avondje te willen beleggen, maar door de verkiezingen dit voorjaar is het er nog niet van gekomen. Nu Rutte opnieuw premier is, lijkt een tweede editie een kwestie van tijd te zijn.

Pannekoek heeft veel lof geoogst door zijn optreden bij The Roast of Gordon. Daardoor denken sommigen dat hij nu op zal stomen richting Oudejaarsconference. Maar dat ziet de cabaretier zelf anders. “Ik zie dat niet als de heilige graal.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>