Puppy-mishandeling voor YouTube-hit in Telefilm

Op NPO3 is vanavond een nieuwe Telefilm te zien, die inspeelt op een actueel thema onder jongeren. In Vind Die Domme Trut en Gooi Haar in de Rivier volgen we de 15-jarige Remco, die heel graag een filmpje op YouTube wil plaatsen dat veel wordt bekeken. Hij merkt al snel dat choquerende filmpjes het goed doen, maar dan moet je ook de consequenties onder ogen komen.

De vijftienjarige Remco, zijn vader en jongere zusje Lizzy (13) onderhouden een illegale puppyhandel. Remco doet er alles aan om gezien te worden door zijn vrienden en zijn vader. In één van zijn vele pogingen om zichzelf te bewijzen zet hij een choquerend filmpje van zijn zusje op het internet waarin te zien is hoe zij een aantal zieke puppy’s in een rivier gooit. De impact van het filmpje op het internet is veel groter dan dat hij ooit had kunnen bedenken.

Hoofdrollen zijn er voor Nino den Brave, Senna Fokke, Wim Opbrouck, Koen Kreulen, Mirre Licht en Yassine Kji.

Bekijk de trailer:

Telefilm: Vind die domme trut en gooi haar in de rivier, 20.30 uur, NTR (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>