Jeroen Latijnhouwers tv-duo met Carrie ten Napel

carrie ten napelOver drie weekjes begint Omroep Max aan Hallo Nederland, een actualiteitenrubriek met vooral regionaal nieuws. Jeroen Latijnhouwers is voor deze klus aangetrokken en hij mag de klus samen met Carrie ten Napel klaren. Carrie (ja, de dochter van) is al werkzaam geweest bij Fox Sports en maakt nu dus de overstap naar middagtelevisie.

Carrie laat weten: “Het is een eer dat ik gevraagd ben en een prachtige kans die ik niet kan laten gaan. Elke dag een nieuwsuitzending mogen presenteren op NPO 2 naast een ervaren anchor als Jeroen Latijnhouwers, wie wil dat niet? Daarnaast vind ik het erg leuk dat we elke dag een reportage uit de regio laten zien, want daar heb ik het vak mogen leren. Omroep Max voelt als een warme familie, ik heb heel veel zin om daar onderdeel vanuit te maken.”

Hallo Nederland is vanaf 6 oktober te zien als onderdeel in Tijd voor Max.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>