Marco Borsato eenmalig presentator in tv-show Jij & Ik

Marco & Jada borsatoMarco Borsato kennen we als zanger en als coach uit The Voice, maar vanavond presenteert hij samen met Tooske Ragas de eenmalige tv-show Jij & Ik. Hierin zingen kinderen met hun ouders, naar verluidt een rage op YouTube.

Marco is ervaringsdeskundige, getuige het duet Voor Altijd Samen met zijn dochter Jada. Zij zitten dan ook samen in de jury die beslist welke acht koppels in de liveshow mogen aantreden. “Wij vonden het fantastisch en ontroerend om de ouders en kinderen samen te zien zingen. Daaruit bleek  hun emotionele en muzikale band en die heeft heel Nederland kunnen zien. De onvoorwaardelijke liefde voor elkaar spatte soms van het scherm. We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat tijdens de finale op het grote podium.”

War Child is verbonden aan Jij & Ik en dat heeft een reden, legt Marco uit in het AD. “We willen laten zie hoe belangrijk de band is tussen kinderen en hun ouders, ook in oorlogsgebieden. Als kind is het dan nog belangrijker om je veilig en geborgen te voelen.”

Artiesten als Esmée Denters en Matt Simons hebben hun medewerking toegezegd aan Jij & Ik.

Jij & Ik, 20.30 uur, EO (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>