Martine van Os: We Zijn Er Bijna gaat over het leven

martine van osHet is al jaren een succes op Omroep Max: We Zijn Er Bijna. Martine van Os trekt met een stel caravan-senioren door – in dit geval – Spanje en Portugal. De reality-reeks wordt bejubeld om de rust die het uitstraalt, en de lieve verhalen van de reizigers. Martine roemt de authenticiteit van haar zomerprogramma. “Ik heb veel gesprekken op reis. Die gaan over het leven, over hoe mensen dingen verwerken. Je ziet hoe open of gesloten ze zijn. Dat is eigenlijk ook het mooie aan het programma, plus het feit dat wij er de volle vijf weken bij zijn om de groep te volgen én dat wij niets verzinnen.”

Op social media als Twitter is We Zijn Er Bijna ook een dankbaar onderwerp, weet Martine inmiddels uit ervaring. Ze vertelt aan De Telegraaf wel voor haar hoofdrolspelers te waken.  “Ik heb hoog in het vaandel staan dat ik met respect met mensen omga en op geen enkele manier de draak met ze wil steken. Stel dat ik een gesprek heb met iemand en tien minuten later vindt diegene dat niet heel Nederland dat hoeft te zien, dan haal ik het eruit.”

Ze zegt ook: “Die kritiek is het kenmerk van Twitter natuurlijk. We Zijn Er Bijna! is een oase van rust en optimisme. Dat wordt in deze tijd prettig gevonden, bij zoveel hectiek en narigheid. In het eerste seizoen lieten we een aflevering aan Jan Slagter zien. Hij was verbaasd dat hij naar een veld met gele bloemetjes had zitten kijken en daar rustig van werd. Dat zijn bewust dingen die we in het programma laten, zoals ook een ritje langs de velden en koeien. We nemen daar de tijd voor.”

We Zijn Er Bijna, 21.25 uur, Max (NPO1)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Martine van Os: We Zijn Er Bijna gaat over het leven

  1. Arie N

    Het geeft je inderdaad een relaxed gevoel om er naar te kijken. De enige ‘stress’ die ik krijg is omdat Martine veel te weinig in beeld komt.
    Wat een leuke lieve mooie vrouw is dat toch !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>