Quote 500-lid presenteert WNL-zomershow Allemaal Familie

Logo Allemaal FamilieWNL komt deze zomer met de reeks Allemaal Familie op de donderdagavond van NPO1, waarin de bekende zakenman John Fentener van Vlissingen (nummer 9 in de Quote 500) twaalf bijzondere families portretteert. Hoe sterk is de bloedband? Wie is er meer te vertrouwen dan de eigen familie?

Ons land telt ruim 260.000 families die samen een eigen bedrijf runnen, soms zelfs al honderden jaren. Deze families zorgen voor maar liefst de helft van alle banen in Nederland. In Allemaal Familie trekt John een etmaal met enkele van hen op.

De families toveren kastelen om in luxe hotels. Ze bouwen sportauto’s of snelle boten. Ze hebben een wereldwijd bomenimperium of behoren tot de allergrootste transporteurs. Wat is het geheim achter hun succes? Is er een gedroomde opvolger? Of bedankt de jongste generatie voor het in de voetstappen treden van hun voorvaderen?

In de eerste aflevering duikt Fentener van Vlissingen in de wereld van de familie Oostwegel die grote, vervallen kastelen omtovert tot luxe hotels. En dat weten ook de grote der aarde te waarderen. Zo verbleven George Bush en The Rolling Stones in één van hun adellijke optrekjes. De familie maakt zich op voor een grote stap: binnenkort moet het bedrijf worden overgedragen.

Al even bijzonder is de wereld van de familie Eckelboom. Met ruim zestig familieleden trekken ze elke zomer het land in om in dorpen en steden ‘de kermis’ op te bouwen. Hun leven bestaat uit mensen vermaken, en keihard werken. Zij zouden nooit anders willen, want de familie staat altijd voor elkaar klaar.

Allemaal Familie, 21.15 uur, WNL (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>