Datingshows en rijk worden op tweede dag 3Lab

the boy next doorDe tweede avond van 3Lab brengt naast het dagelijkse Infantilio en PUberdagboeken ook drie nieuwe programma’s. Het gaat om datingshows The Boy Next Door en Cupida’s en het informatieve Hoe Word Ik Rijk?

In The Boy Next Door wordt een vrouw gevolgd die exact 24 uur de tijd krijgt om haar droomman te vinden. Deze intense zoektocht speelt zich af binnen een cirkelvormige studio met daarin 3 kamers. Bij elke kamer hoort een zorgvuldig geselecteerde man. De dame kan van kamer naar kamer en beslist zelf bij wie ze thee drinkt, dineert of slaapt. Ze kan 1x iemand wisselen voor een nieuwe man en na 24 uur maakt ze bekend wie haar uitverkoren man is. Deze heeft echter het laatste woord en bepaalt of er uiteindelijk sprake is van een match.

BNN zet in Cupida’s zijn eigen boegbeelden in om singles aan een partner te helpen. Geraldine Kemper, Gwen van Poorten, Linda Hakeboom en Emma Wortelboer bundelen hun krachten. Humoristische speeddates, ongemakkelijke liefdesverklaringen en verrassende love matches: deze BNN-babes staan klaar om te helpen!

Martijn en Niels, bekend van het YouTube kanaal ‘de gierige gasten’, onderzoeken wat er voor nodig is om een succesvol ondernemer te worden en het grote geld binnen te slepen in Hoe Word Ik Rijk. In een poging dat ene gat in de markt te vinden, laten ze zich inspireren door geslaagde zakenmensen die ze ook met raad en daad bij zullen staan. In de tussentijd dompelen ze zich onder in de wereld van de ‘rich and famous’ om alvast te wennen aan hun toekomstige levensstijl en te testen of ze er überhaupt wel tussen passen!

Infantilio, 20.30 uur, VPRO
The Boy Next Door, 21.00 uur, KRO-NCRV
Cupida’s, 21.55 uur, BNN
Hoe Word Ik Rijk, 22.45 uur, AvroTros
Puberdagboeken, 23.25 uur, VPRO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>