Jan Smit, Yes-R en Danny Ghosen in derde dag 3Lab

jan smitVanavond duiken Jan Smit, Yes-R en Danny Ghosen op in 3Lab. Zij hebben elk een pilot-aflevering gemaakt van een nieuw programma dat op de kijker wordt uitgetest. Ook 3Lab-host Jan Versteegh test een nieuwe quiz uit.

In Een Vakantie Om Nooit Te Vergeten gaat Jan Smit met jongeren terug naar een bijzondere of indrukwekkende vakantie, in dit geval de Duisburg in 2010. Daar liep dancefestival Love Parade uit op een traumatische gebeurtenis. Honderden bezoekers komen bij de ingang van het festivalterrein in de verdrukking. Er vallen 21 doden en minstens 600 gewonden. Ivo, Sander, Leanne en Marianne uit Gelderland stonden er middenin…

Daarna volgt Hunting the Stars. Onze Nederlandse artiesten hebbben vaak niets te klagen over een grote schare fans en aandacht. Maar vaak zijn zij zelf ook helemaal idolaat van een internationale ster. In Hunting the stars gaat presentator Yes-R met André Hazes Jr. op zoek naar Andrés grote idool, Sylvester Stallone. En zij schuwen geen enkel middel om Sly te vinden. Samen reizen de mannen naar Los Angeles. Zijn de grote sterren voor hen bereikbaar? Zonder afspraak, maar met een flinke dosis lef gaan de mannen deze uitdaging aan. Lukt het hen om dicht bij deze wereldster te komen?

Danny Ghosen neemt het op voor de gewone burger in Danny Laat Niet Los, die om wat voor reden dan ook is benadeeld door een bedrijf, instelling of overheid en die Danny’s hulp nodig heeft om het probleem op te lossen. Danny roept iedereen, die zijn hulp nodig heeft, op om hem een mail te sturen. Danny springt voor twee of drie mailschrijvers in de bres en stelt zodoende op zijn eigen confronterende wijze misstanden aan de kaak in de samenleving. Situaties die verbazen, waar we ons boos over maken en waar iets aan gedaan moet worden.

Bij de Quickest Quiz met Jan Versteegh is snel nooit snel genoeg. Jana ontvangt elke werkdag drie kandidaten in de studio, die worden uitgedaagd in vier razendsnelle rondes. De speeltijd bedraagt in elke ronde 1 minuut dus opperste concentratie is van levensbelang. De kandidaten beantwoorden de vragen via het touch screen in de desk net als de kijkers thuis via de app. Na de spelrondes geeft de presentator de juiste antwoorden en zorgt de jury bestaande uit comedians voor grappig commentaar op de vragen en antwoorden. De kandidaat die over vier rondes het allersnelst de goede antwoorden geeft, speelt de finaleronde en maakt kans op een lekker geldbedrag.

Infantilio, 20.30 uur, VPRO
Een Vakantie om nooit te Vergeten, 21.00 uur, AvroTros
Hunting the Stars, 21.40 uur, AvroTros
Danny Laat Niet Los, 22.35 uur, NTR
Quickest Quiz, 23.10 uur, BNN/Vara
Puberdagboek, 23.50 uur, VPRO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>