NPO1 met dubbele late night: Paul de Leeuw maakt Lekker Laat

Lekker Laat paul de leeuwAl een tijdje wordt het gefluisterd in Hilversum: NPO1 komt met een dubbele late-nicht. Naast ‘het gesprek van de dag’ bij Pauw of Jinek heeft de zender ook de ambitie om een dagelijkse show met een lach op de late avond te programmeren. En vandaag maakt BNN/Vara bekend dat plan uit te voeren. Paul de Leeuw gaat vlak voor de zomerstop aan de slag met Lekker Laat.

Welke vraag willen we niet meer horen na de voorbije dag? Wie heeft na een persoonlijk verhaal een brede schouder nodig van troosthost Paul? Welke artiest komt een slaapmutsje halen? Tegen welk gesprek zien we een beetje op? En wat gebeurt er verder buiten op straat bij de studio? Dat komt aan bod in Lekker Laat. Vooralsnog staan er vier weken gepland van Lekker Laat, te beginnen op 29 mei.

Paul laat weten: “Dit is wel het leukste zomerbaantje dat me ooit is aangeboden. Een maand vrolijk de avond uitgaan met een publiek dat zin heeft om het lekker laat te maken.”

Overigens heeft Arjen Lubach onlangs ook de ambitie uitgesproken om dagelijks een satirisch programma te gaan maken. Wie weet gaan hij en Paul elkaar in het nieuwe seizoen afwisselen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>