Patricia Paay: Ontzettende lol aan Loden Leeuw-spot gehad

Patricia Paay mag zich sinds gisteren de meest irritante bekende Nederlander in een reclamespot noemen. Haar filmpjes voor de Staatsloterij haalde het bloed onder de nagels vandaan bij de Radar-kijker. Met 33 procent van de stemmen heeft Paay de Loden Leeuw gekregen uit handen van Radar-presentatrice Antoinette Hertsenberg. “Wij vonden het geweldig om te doen, het is op Ibiza opgenomen. Christina en ik hebben er ontzettende lol aan gehad”, zegt ze in een eerste reactie. Hoewel de Loden Leeuw bepaald geen compliment is, deert Patricia deze erkenning niet.

“Doe mij nog maar een paar van die commercials, het betaalt hartstikke goed. Nee, ik ben er net geen miljonair van geworden, ik hoop anderen wel.”

Patricia wist van te voren waar ze aan begon, door in ze te gaan met de loterij. “Mijn vader schreef heel veel reclamespots, veel heb ik er ook ingezongen. Mijn vader zei altijd: ‘De irritantste zijn de beste, die blijven hangen’.”

Volgens Patricia is de loterij tevreden met de campagne. “Het interesseert me verder niet, ik heb al afgerekend. Ik hoop dat ik nog lang mag irriteren.”

Heel sportief zoals deze showbizz-diva de Loden Leeuw in ontvangst heeft genomen. Zo is de prijs ook bedoeld.

Zie ook:
- Wint Zalando weer Loden Leeuw voor tv-reclame?

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Patricia Paay: Ontzettende lol aan Loden Leeuw-spot gehad

 1. vinn

  Ik vond de reclame wel lachen. Lekker zelfspot van Patricia. Ik snap haar ook goed lekker een bak geld verdienen en meteen een mini vakantie met je dochter naar Ibiza.

  Wie zijn al die mensen?

    /   Reply  / 
  1. Frank

   Verzuurde, laag opgeleide, weinige verdienende en rechtse TROS-kijkers, die het iemand niet gunnen dat ze bereikt heeft wat hen nooit zal lukken.

     /   Reply  / 
   1. :)

    Geen maatschappijleer gehad vroeger? Lol.

      /   Reply  / 
 2. Stef

  Ik denk dat jij LINKSE kijkers bedoelt, Frank? Dat zijn namelijk meestal de zure types die anderen niets gunnen. Volgens mij ben jij zelf zo’n type, aan je reactie te zien.

    /   Reply  / 
 3. Stef

  Jawel, maar de ontzuiling heeft allang plaats gevonden. Het soort kijker is tegenwoordig dus afhankelijk van het programma, niet van de omroep.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>