Koefnoens Robijn-reclame Moszkowicz wordt werkelijkheid

Het is één van de parodieën van Koefnoen uit een vorig seizoen: de wasmiddelreclames van Robijn thuis bij Bram Moskowicz en Eva Jinek, zijn toenmalige vriendin. De grappen over witwassen en bergen cash geld werden veelvuldig gemaakt. En de parodie lijkt nu een serieuze commercial te worden. De fabrikant heeft de ex-strafpleiter namelijk gestrikt voor een nieuwe campagne. Hoe de reclame er precies uitziet of wanneer deze gaat draaien, is nog niet bekend.

Bekijk de Koefnoen-parodie:

1 Reacties // Reageer

One thought on “Koefnoens Robijn-reclame Moszkowicz wordt werkelijkheid

  1. L. van de Linde-Arndts

    Bram maakt een vlek aan de voorkant van zijn overhemd. Smeert het in en was één (!!!!) overhemd in zijn wasmachine en vindt dat het schoon is. Alleen…. hij kijkt naar de achterkant van het overhemd, terwijl de vlek aan de voorkant zit (nog steeds natuurlijk).
    Wat een stommiteit. Graag uw reactie. Ook op tv.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>