Doek valt voor tv-show Gouden Loeki

De Gouden Loeki krijgt voortaan geen gala meer op televisie. Organisator Ster bezuinigt op deze dure tv-show. De Gouden Loeki blijft wel bestaan, maar wordt in een andere vorm uitgereikt. Afgelopen januari presenteerde Sophie Hilbrand het gala.

In opdracht van de Ster gaat een onderzoeksbureau voortaan elk kwartaal aan een publiekspanel vragen wat de beste spot is. Daarvan komt elk kwartaal een top tien uit. Aan het begin van het jaar mag het publiekspanel een definitieve keuze maken uit de veertig genomineerde commercials.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>