Klussen blijkt meer RTL 5 dan SBS 6

Na acht jaar trouwe dienst bij SBS 6 verhuizen de doelgroepprogramma’s ‘Klussen & Wonen’ met Dennis Mulder, ‘Thuis In Nederland’ met Jurgen Smit, ‘AutoXPerience’ met Tim Coronel en ‘MotorXPerience’ met Theo Nabuurs naar RTL 5. Eigenaar FAN Media vindt dat de vier programma’s beter bij RTL passen dan SBS, valt te lezen op Radio.nl.

Is dat niet een beetje laat om daar achter te komen? Ook opmerkelijk is dat de profilering van RTL in het nieuwe televisieseizoen juist op de schop gaat.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>