Yorin is dood, leve RTL 7

Logo YorinVanavond gaat Yorin op zwart. Lang staat moederbedrijf RTL niet stil bij het overlijden van de jongerenzender, binnen enkele minuten wordt RTL 7 geboren met de slogan ‘verrassend vertrouwd’.

Yorin, het was misschien wel een doodgeboren kindje. De zender had Me moeten heten, zodat grappige woordspelingen als ‘watch me’ gemaakt konden worden. Maar kledingketen We vocht dat met succes aan, plan b werd uit de kast getrokken.

De jongerenzender moest het hebben van gezichten als Patty Brard en Robert Jensen, gezichten die net zo veel gehaat als geliefd zijn. Daarnaast zond Yorin series uit als Onderweg Naar Morgen, Airport en (herhalingen van) Friends. Allemaal programma’s die best aardig scoren, maar ook niet meer dan dat. En programma’s die je als zender niet genoeg smoel geven.

De naam van RTL 7 is overigens ook aangevochten door een regionale omroep. Die hebben het kort geding verloren. Mogelijk wordt er vannacht dan een gezonde baby geboren.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Yorin is dood, leve RTL 7

  1. Magali

    Ik vind het maar irritant dat rtl 7. Talpa hoeft er voor mij ook niet te komen. Maaruhh leuke site Herman, kom ook eens kijken op jongeren.blog ;) !!!!

      /   Reply  / 
  2. Herman

    Daar kom ik al geregeld Magali, ook een erg leuke blog!!

      /   Reply  / 
  3. Magali

    ohh leukkk! ik heb het idee dat bijna niemand op de site komt :(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>