Daphnes ster snel rijzende

Daphne BunskoekDe carrière van Daphne Bunskoek is in een stroomversnelling gekomen nu ze is overgestapt naar RTL. De kijkcijfers van RTL Boulevard zijn sterk overeind gebleven en ze oogst lovende kritieken. Daarnaast is ze vanaf volgende week woensdag te zien in Yorin Travel, naast Chris Zegers, Floortje Dessing en Roeland Fernhout. "Waanzinnig. Het klikt fantastisch tussen ons. We zijn een soort Abba, haha", zegt de presentatrice in de Veronica Gids.

Volgende week begint ook de advocatenserie Keyzer & De Boer, waar Daphne een rol in vertolkt. De serie wordt uitgezonden bij haar vorige omroep KRO. Niet slecht voor een meisje dat ooit bij TMF is begonnen met clipjes aan elkaar praten. De muziekzender blijkt sowieso een goede leerschool te zijn geweest, want Ruud de Wild, Bridget Maasland en Sylvana Simons zijn ook prima terechtgekomen. Oud-collega Fabienne de Vries, ook in dienst bij RTL, werkt op dit moment aan een nieuw programma genaamd Duel in Frankrijk.

Nu moet Daphne alleen uitkijken dat er geen overexposure ontstaat rondom haar persoontje. Al heb ik de indruk dat het Nederlandse volk voorlopig nog geen genoeg van haar heeft. Naar het schijnt zou Playboy al interesse hebben getoond.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Daphnes ster snel rijzende

  1. Arco

    Tja….ze doet het ook gewoon goed he!

    En Playboy?? Hmm…verder maar geen commentaar…

      /   Reply  / 
  2. Dirk

    Ik vind haar bijzonder vervelend. Altijd dat gemaakte verbaasde bekkie en “gouden thuisbrenger” ogen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>