Dagelijkse talkshow Jensen met rel ingeluid

Robert JensenDat Robert Jensen niet op zijn mondje is gevallen, is algemeen bekend. De presentator annex dj flapt van alles uit zijn mond. Jensen begint volgende week met zijn dagelijkse talkshow, lijnrecht geprogrammeerd tegenover Barend & Van Dorp op Talpa. Voorheen werd Jensen wekelijks uitgezonden op Yorin. Het lijkt erop dat hij op een wel heel lage manier de publiciteit heeft gezocht voor zijn dagelijkse programma. Of is dit Jensen ten voeten uit?
In een vraaggesprek met Hitkrant moet hij kiezen tussen Gerard Joling of Gordon. Jensen gaf als reactie dat dat ‘eigenlijk kiezen is tussen AIDS en kanker, want het is allebei even erg’.

De opmerking is bij Joling en Gordon in het verkeerde keelgat geschoten. Ook zij weten dat Jensen grof uit de hoek kan komen, maar ze vinden dat nu een grens is overschreden. Gordon slaat echter pittig terug: "Robert Jensen is een heel gefrustreerd persoon. Hij is dik, lelijk en eigenlijk homoseksueel. Dan krijg je dat. Het is een heel naar persoon in de omgang. Hij heeft geen vrienden en gaat ook altijd alleen op vakantie. Het is eigenlijk heel triest. Ik zou eigenlijk willen wensen dat hij twee vrienden krijgt zoals wij."

Jensen stelt nu dat de soep niet zo heet gegeten moet worden als dat hij is opgediend. "Ach, het is weer zo uit zijn verband gehaald. Eigenlijk wilde ik het interview helemaal niet, maar die persoon van de Hitkrant bleef maar zeuren. Dus toen heb ik het uiteindelijk toch maar gedaan, helaas. In mijn antwoord was ik trouwens best positief over de twee."

3VOOR12 meldt ondertussen dat het met de dj-carrière van Jensen niet goed gaat; aandeelhouders zouden maandag beslissen over het voortbestaan van YorinFM.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>