Fabienne de Vries begint aan het grotere (klus)werk

Fabienne de VriesEerder deze week berichtte zappen.blog.nl al over het succes van de voormalige TMF-veejays. Het lijkt erop dat Fabienne de Vries nu ook aan het grotere werk mag beginnen. Na jarenlang het gezicht te zijn geweest van Fear Factor, mag de presentatrice nu ook aan de slag met Duel in Frankrijk en Klussen & Wonen.

De woon- en klusprogramma’s van SBS zijn deze zomer verhuisd naar RTL, al bleef presentatrice Ellemieke Vermolen achter. Fabienne gaat nu haar taken waarnemen. Daarover is ze erg enthousiast. "Ik houd privé heel erg van inrichten en shoppen voor mijn huis. Daar geef ik zelfs het liefst mijn geld aan uit. Daarbij steek ik graag mijn handen uit de mouwen als het op klussen aankomt. Het heeft ook iets heel gezelligs."

Klussen en Wonen, 19.00 uur op RTL 5

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Fabienne de Vries begint aan het grotere (klus)werk

  1. alek vidakovic

    klussen en wonen 19.00 uur op rtl5
    de beste fabienne de vries
    knape mied
    meet dikke titten
    supercool

      /   Reply  / 
  2. John Joppe

    Dat is goed nieuws voor tv Nederland, zij geeft de programma`s een verfrissend gezicht. Ze heeft en geeft televisie de uitstraling die het nodig heeft. Een vrouw die haar vak verstaat. En een lekker ding natuurlijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>