Irene Moors op zoek naar het bovennatuurlijke

Robbert van den Broeke in een graancirkelWat is er toch tussen hemel en aarde? Het is een vraag die miljoenen mensen bezig houdt. Dat programma’s als Char hoge kijkcijfers halen, is dan ook niet verwonderlijk. RTL speelt in op dat succes met Er Is Zoveel Meer, waarin Irene Moors en medium Robbert van den Broeke op onderzoek uit gaan. En daarin gaan ze een stapje verder dan Chazia en Char.Waar Char slechts boodschappen van gene zijde door kan geven, legt Van
den Broeke geestverschijningen zelfs vast op de camera, meldt Mediakrant. Het medium
bezoekt verder samen met Moors graancirkels, doet readings bij mensen
thuis, gaat in discussie met sceptici en bezoekt locaties met een nare
historie. Het medium Van den Broeke liet zijn paranormale gaven al
eerder zien in het RTL 4-programma Life & Cooking met Moors en Carlo Boszhard.

Er Is Zoveel Meer is vanaf 8 december te zien om 21.30 uur. Niet geheel ontoevallig het tijdstip waarop Char ook te zien was.

Zie ook:
- Stichting Skepsis: ‘Medium Robbert van den Broeke belazert de boel’
- Robbert van den Broeke voelt dat hij wereldberoemd gaat worden
- Graancirkels, contact met overledenen en entiteiten op RTL

127 Reacties // Reageer

127 thoughts on “Irene Moors op zoek naar het bovennatuurlijke

  1. J.Vledder

    Hallo, er word in het stukje van “Irene Moors op zoek naar het bovennatuurlijke” vermeld dat “Er is zoveel meer” vanaf 8 december te zien om 21.30 uur.
    Wat ik gehoord heb en ook vermeld staat in de Mediakrant is dat “Er is meer” uitgezonden word op zondag 4 dec tussen 21:00 en 22:00 u ,
    wat is waar??

    M.V.G
    Jan Vledder

      /   Reply  / 
  2. Herman

    Hoi Jan, ik denk dat je het beste kunt uitgaan van het meest actuele bericht. Dit artikel is inmiddels een maand oud, mogelijk heeft RTL geschoven in de programmering. Tegen de tijd dat de eerste aflevering er is, zal Zappen.blog.nl weer aandacht besteden aan dit programma.

    groet, herman

      /   Reply  / 
  3. wendy

    Graag zou ik in contact willen komen met robert van den broeke. Het is voor mij erg belangrijk.
    Kan iemand mij aub een mail adres of een post adres geven?

    bedankt wendy

      /   Reply  / 
  4. sylvia

    hallo mensen,

    gister avond zag ik voor t eerst voorstukjes van dit programma. het sprak me heel erg aan, gaaf dat dit op de nllandse televisie komt. ik heb zelf ook het eea gevoeld, wat sommige mensen vast als ‘toeval’ zullen rekenen. mijn moeder heeft er ook de gave voor, ze ziet/hoort/voelt wel eens dingen, op dit moment in mindere mate omdat ze zich er niet echt mee bezighoud en dus ook niet voor open stelt. ik hoop dat ik me ook verder mag ontwikkelen in de toekomst, ik ben nog maar 23 jaar. mensen als robbert mogen blij zijn met da gave, en als alles echt zo is zoals ze het op tv lieten zien dan zal robbert vast op een eerlijke manier mensen helpen. zo en zo zou ik ook graag in contact willen komen met een goede paragnost. ik ben namelijk voor mijn gevoel al meerdere keren opgelicht tijdens para beursen een sessie voor toch zo een 17,50 voor een kwartiertje ofzo…
    mensen die met vragen zitten, ik hoop dat er ooit een dag komt dat die vragen beantwoord worden, succes ermee!

    liefs sylvia

    [email protected]

      /   Reply  / 
  5. romy schumacher

    hallo ik zou graag voor mijn moeder willen weten hoe het met mijn vader is hoe het met hem gaat mijn moeder mist hem heel erg en durft het zelf niet te vragen of naar iemand toe te gaan die hiermee kan helpen ik hoop dat jullie ons misschien kunnen helpen doe het voor mijn moeder dan mijn pa is nu 1 1/2 jaar geleden gestorven we missen hem nog steeds heel erg groetjes r. schumacher

      /   Reply  / 
  6. odilia

    Eindelijk een Nederlander (robbert)die aan bod komt en kan laten zien en horen dat er meer is tussen hemel en aarde, in plaats van steeds paranormaal begaafde mensen uit het buitenland te halen.

    Via deze weg wil ik zowel Irene als Robbert heel veel succes wensen met hun programma, dat vanaf 4 dec te zien is.

    Groetjes O.L

      /   Reply  / 
  7. EtHuNtEr

    Bete Robert en Irene

    Mijne nick name is ethunter ik wil zo even houden omdat een zeer gewaagde onderwerp is omdat veel mensen als een bedreiging zien als je er mee in contact staat dan wel erg vaak er over praat..
    Mijne vraag is aan Robert op mijn web page staan verschillende ufo’s of orbs ik zeg zelf ufo’s omdat ik deze zelf gezien heeft van daar.
    Is er misschien een boodschap in deze foto’s af te lezen robert weet jij dat kan je het.
    Want ik ben erg benieuwd wat er uit mag komena an infomatie!!!

      /   Reply  / 
  8. Vera

    ik zou graag in contact willen komen met robbert. al vanaf kleins af aan zie ik zulke dingen wat robbert op foto zet en heb er zelfs een paar keer contact mee gehad, heb ook een paar opnames. alleen werdt het voor mij niet echt duidelijk wat het nu precies is. ik heb wel een idee maar dat zou ik het liefst met hem over willen hebben. ik dacht dat ik de enige was die dit had en was er eigenlijk bang voor. en heb daarom geprobeerd om het weg te stoppen. ik zou erg graag met robbert in contact komen want ik heb het hier best moeilijk mee.

    b.v.d. vera

      /   Reply  / 
  9. ethunter

    Robert bij de mevrouw met de lange gekrulde haar die samen met Irene op de zandheuvel liep wandelde
    Daar in het begin van de interview liep een man op de achtergrond mee wie is deze man want het was ineens weer weg.
    Paar sec later zijn ze beide iets dieper gelopen zag je weer een man nu achter half op de zand heuvel dus 2 keer verschenen..
    En bij de mevrouw die huilde op haar verjaardag op haar muur als in het begin waneer Irene haar uitleg dat het de gelukkigste dag is van haar leven
    Daar op de muur zie je strepen van de raam in val maar lijk meer op Romeinse cijfers!!!
    Tijd waarneming 21:48 4 0kt 2005

      /   Reply  / 
  10. Rebecca

    Kan iemand mij helpen aan het telefoonnummer en/of adres van Robbert van den Broeke? Heel erg bedankt daarvoor.
    Mijn emailadres is [email protected]

    Rebecca

      /   Reply  / 
  11. Etunter

    Robert In de foto boek album van michelle daar ik staan een opvallende foto op tv beeld van een hoofd van een alien en als jij maar eens goed naar kijkt of dit wel klopt wat ik zag?

      /   Reply  / 
  12. Roos

    Na het zien van het programma “Er is zoveel meer”vanavond 4 december 2005 wil ik dolgraag weten hoe in contact te komen met Robbert.Stond al eerder verstelt over zijn gave, wil hem mailen maar het liefst zelf ontmoeten!.
    Hopende op een antwoord terug.
    H.H.Roos (Heléne)

      /   Reply  / 
  13. Ellen Visch

    Héél graag zou ik met Robbert van den Broeke in contact willen komen. Ik heb het al via Life and cooking geprobeerd maar kreeg te verstaan dat er zoveel aanvragen zijn dat ik er niet aan te pas kom. Ik heb echter zoveel vragen, onder meer over de zelfmoord van mijn zwager 4 jaar geleden. Ik heb zoveel onrust in mijn hoofd, ook door persoonlijke omstandigheden. Ben bij een psychologe maar voel dat Robbert de persoon is die mij werkelijk verder kan helpen! Alsjeblieft, ben een alleenstaande moeder met 4 kinderen die ten einde raad is!

    Met vriendelijke groet,
    Ellen Visch

      /   Reply  / 
  14. KC

    Ik durf nog niet te beweren dat Robbert fake is maar de “lichtbollen” die hij fotografeert lijken verdacht veel op de lichtverstrooings vlekken die je krijgt wanneer er vetdruppels op de lens zitten. Vooral als je flitst zijn die zichtbaar.
    En de foto van Hugo had hij best thuis tevoren op het fototoestel kunnen zetten nadat hij eerst lekker had zitten fotoshoppen op de PC. Want “toevallig” was er niemand bij toen hij de foto maakte en de kleuren komen niet overeen met de witbalans van de overige foto’s.
    Wat mij betreft allemaal uitermate verdacht en zeer zeker niet overtuigend.
    Bij de reading maakte hij hoogstwaarschijnlijk gebruik van een aantal details die hij al wist. Want zodra het afdwaalde ging hij ook acuut de fout in.
    Maar iedereen moet het zelf maar weten. Als men er gelukkiger van wordt, wie ben ik dan om ze daarvan te weerhouden. Maar wel goedkoop van RTL4 en Robbert om daar geld mee te verdienen.

      /   Reply  / 
  15. marretje

    heb vraag over eigen gemaakte foto’s

      /   Reply  / 
  16. Subsonic

    He KC heb je gezien dat op het zoekerbeeld van de camara was de bol al te zien die hij ging fotograferen…
    Heet jij trouwens van Dinther?

      /   Reply  / 
  17. Marie-Louise Liebreks

    hallo!

    Ik zou graag in contact willen komen met Robbert, en zou graag zijn e-mail adres mogen krijgen.

    Er gebeuren in mijn leven zoveel dingen die ik niet kan verwerken en verklaren….

    Alvast heel erg bedankt

      /   Reply  / 
  18. Richard Wittens

    Is er een mogelijkheid om via deze weg in contact te komen met robert en/of irene . We hebben een aantal jaren ook een zoontje gehad wat maar kort heeft geleefd. Ook heeft zij een gehandicapt broertje gehad wat reeds is overleden. Twee jaar geleden is ook haar moeder (toch vrij plotseling) overleden.

    Ik wil haar graag de mogelijkheid geven om nog een maal contact met ze te hebben. Ze heeft er soms nog best moeilijk mee…

    Gaarne reactie

    mvrgr,
    Richard Wittens

      /   Reply  / 
  19. esther rutten-allard

    ik ben op zoek naar een mogelijkheid om in contact te komen met Robbert van den Broeke, niet voor mezelf maar voor mijn man Gerard Rutten, na de uitzending van life and cooking waarin Robbert via de camera Nederland instraalde heeft mijn man die al ruim twintig jaar chronische sarcoidose heeft vier en een halve maand geen of heel weinig pijn gehad. Het ging zelfs zo goed dat hij de pijn stillers heeft gehalveerd. Langzaam kwam de pijn echter terug. Nu hoop ik dat Robbert op de een of andere manier een mogelijkheid heeft om mijn man nog een keer te helpen. Het is niet te geloven wat pijn vermindering voor iemand kan doen. Voor het eerst in heel lange tijd kon hij weer allerlei dingen doen die al lang waren afgeschreven van het actieviteiten lijstje en wat te denken van de levenslust en het plezier terug krijgen in dingen die je kan doen. Het heeft hem echt zo veel gegeven.
    ik hoop op een antwoord met evt. een mogelijkheid want voor iemand van 47 jaar die al 20 jaar chronische reumatische pijnen heeft in al zijn gewrichten is eigenlijk te doen in de reguliere medische sector. Mijn hoop licht nu een beetje bij deze e-mail waarvan ik ook echt hoop dat hij Robbert van den Broek ook echt bereikt.
    Alvast heel hartelijk bedankt en een vriendelijke groet van Esther Rutten-Allard

      /   Reply  / 
  20. fam.schreurs

    ook wij zijn op zoek naar contact adres of tel.nr van robbert.
    Heb jij misschien al iets kunnen ontvangen ?

      /   Reply  / 
  21. hans westerman

    Lieve mensen, waarom proberen jullie het gewoon niet via RTL4. Neem aan dat jullie daar alle medewerking zullen krijgen
    Succes

      /   Reply  / 
  22. hans westerman

    Omroep Brabant heeft intervieuw met hem gehad. Schijnt in Hoeven te wonen. Probeer het eens op 040-2949494 Succes

      /   Reply  / 
  23. Marleen Timmermans

    Hallo Robbert,Ik wil je vragen of je ook lezingen doet houden, ik woon in Baarlo, vlak bij Venlo.Ik ben sinds korte tijd meditatie,s aan het organiseren. ik heb je al verschillende keren op de Tv gezien en ik vind het wonderbaarkijk.Vooral gisteravond,ik heb zelf ook van alles meegemaakt, ook hele mooie wonderlijke dingen.Ik zelf loop nu steeds tegen de lamp en kom niet verder, ik weet het soms niet meer, ligt dat aan mij??Ik hoop dat je terug reageert.ik weet,je hebt het druk, ik wacht wel.
    Met vriendelijke groeten, Marleen Timmermans
    Hoogstraat 27 5991 XC Baarlo TEL:0646116934

      /   Reply  / 
  24. Els Baay

    Hallo Robbert, ik zou zo graag een lezing willen, ik woon in Spanje, dus moet ik het altijd plannen om naar Nederland te komen, ik hoop je echt ooit eens te ontmoeten, het is prachtig werk wat je doet en je geeft de mensen rust , daar waar ze verdriet hebben om hun overleden dierbaren.
    heel veel groeten, Els Baay

      /   Reply  / 
    1. dik bouman

      ben jij els baay die bij opa boelens woonde in amsterdam
      je vader werkrte toen bij het rechthuis

        /   Reply  / 
  25. Pludefax

    Dat van die lichtbolletjes vond ik inderdaad ook discutabel. En Hugo de Groot vond ik wel érg freaky.. Van readings weet je denk ik nooit of deze waar zijn of niet.. tot je het zelf eventueel ervaart. Dus wat blijft erover? Graancirkels? Hahaha! Foto’s met schimmen, ja.. tja, ik weet ook niet wat ik er van moet denken. Ik neig er toch naar om er iets van te geloven.

    Maar als die knaap het op een fototoestel kan vastleggen, waarom kan dat dan eigenlijk niet op de videocamera..?

      /   Reply  / 
  26. Monique

    Ik heb de uitzending gemist gisteravond. Kan nergens vinden of deze nog herhaald wordt of dat ie op internet is te zien. Kijk ik met m’n neus, of heb ik gewoon pech?

      /   Reply  / 
  27. Henk

    ik heb een vraag aan robert voor onze familie. mijn schoonvader is overleden op mijn vrouw haar verjaardag.mijn schoonmoeder is overleden op de verjaardag van onze oudste zoon, mijn vader is overleden op de verjaardag van onze jongste. Nu zeggen mensen dat is toeval. Maar andere zeggen dat is een teken. Mijn fam. leden zeggen laat het maar. Nu willen wij graag weten of Robert contact kan krijgen en deze zeer belangrijke vragen voor ons kan beantwoorden. Want je hebt zoveel van die beunhazen in deze wereld.

    Help ons a.u.b. het zal ons zoveel rust geven. Henk

      /   Reply  / 
  28. Joop

    Wat Robbert van den Broeke en Char doen is een bepaalde techniek wat Cold Reading heet. Door het intepreteren van gelaatskenmerken en uitspraken van mensen kun je een heel eind komen hiermee. Mensen als Robbert zijn hier erg in bedreven en waarschijnlijk gelooft hij zelf ook serieus dat hij met geesten kan praten. Helaas is dit natuurlijk niet mogelijk en ik zou je willen aanraden om als je ergens mee zit eerst eens naar een psycholoog te stappen ipv naar een dergelijke beunhaas als Robbert. Als hij geen of weinig geld vraagt voor een reading dan is er niks aan de hand maar het lijkt me sterk dat hij geen geld wil verdienen over de ruggen van naieve en labiele mensen, kortom pas op en wees uitermate kritisch!

      /   Reply  / 
  29. sharon

    ik zou heel graag in contact willen komen met robbert. Al heel veel jaren ben ik me er van bewust dat ik heel gevoelig ben voor geestenzielen,hoe kan ik hier het beste mee omgaan groetjes sharon

      /   Reply  / 
  30. kaatje

    Helaas heb ik deel 1 gemist van dit programma.
    Weet iemand misschien ook of dit herhaald word?

      /   Reply  / 
  31. Ina

    Hallo iedereen,

    Ik denk dat er zeker meer is dan wij kunnen waarnemen. Ik ben er echter ook van overtuigd dat iedereen die zich openstelt hiervoor kan kontakt leggen met deze wereld, het is niet iets wat maar een paar mensen kunnen. Als je gebruik wilt maken van iemands intuitie (want zo noem ik het) let dan goed op dat je een betrouwbaar persoon uitzoekt, ga op je gevoel en ervaringen van anderen af. Er zijn helaas mensen die aan je willen verdienen en niets kunnen. Op internet via bijvoorbeeld Google kun je meer informatie over Robbert vinden, gewoon zijn naam intypen. Succes & sterkte aan allen die op zoek zijn naar antwoorden.

      /   Reply  / 
  32. gerda

    Ik vind robert echt goed, beter dan char, van mij mag je door gaan zo ,klasse.

      /   Reply  / 
  33. oumaima

    Ik zou graag in contact willen komen met robbert. Dit omdat ik heel veel heb meegemaakt en niet verder kan door de vele problemen, ik hoop dat robbert mij kan helpen, vooral voor mijn kinderen is dit belangrijk. Ik geloof echt in wat hij ziet, en wil hem het een en ander vragen hopende dat ik dan verder kan met mijn kinderen

    hoop via deze weg in contact met hem te komen, en eventueel kan iemand mij helpen aan telefoon of adres van robbert

      /   Reply  / 
  34. enoniempje

    ik denk dat ik zelf ook contact kan maken met de boven wereld ik hoor stemmen zie vagen wezens en krijg een sorrt van op drachten lijkt het wel

      /   Reply  / 
  35. Maria v.d.Voort

    Hallo Robbert v.d. Broeke,

    Sinds enkele jaren ervaar ik een lichtkrans van prachtige kristallen rond mijn hoofd, zo’n 18x per jaar.Ik weet dit nog steeds niet goed te plaatsen.
    Kunt U mij opheldering geven, wat de betekenis hiervan is, en wat ik hiermee moet doen.
    De ene keer krijg ik die links van mijn hoofd en de andere keer rechts. Maar altijd ca. 20 minuten.

    Hartelijk dank.
    Maria.

      /   Reply  / 
  36. Lucifer

    Mijn complimenten ..

      /   Reply  / 
  37. judith

    Beste Robert

    Eerst wil ik je feliciteren met jouw programma.(ook Irene)
    Ik heb een klein “probleem”.
    Ik heb een geest of iets anders in mijn huis en ik weet niet hoe ik ermee om moet gaan. ik heb hem/haar ook op de foto.
    ik ben soms bang en soms helemaal niet. Ik heb geesten al in mijn hele leven gevoeld maar ik denk dat ik te bang ben voor contact daarom kunnen ze geen contact met me krijgen. Ik hoop dat je antwoord geeft, het zal enorm hulp zijn voor mij en wie weet ook voor hun.
    Mijn dank Judith

      /   Reply  / 
  38. Pludefax

    Ik ben het hélemaal vergeten, vanaaf :(

      /   Reply  / 
  39. Sandra

    Kc zegt dat de bollen op de foto’s ontstaan door vet op de lens, wat dan werd weerlegd door iemand die zei dat die bollen al zichtbaar waren in de zoeker. Mijn vriend heeft toevallig vanochtend ergens foto’s gemaakt van mij en op de foto’s waren bollen te zien van verschillende grootte, alleen steeds ergens anders. En dus niet op dezelfde plaatsen op de muur of op dezelfde plekken van de foto. Het zijn ook geen plekken op de muur, omdat ik zie dat er diepte in zit. Er is wel geflitst. Ik vraag me dus af of dat vetbollen zijn of toch iets anders? Ik ben erg sceptisch/nuchter, maar waarom zou een heel gezin liegen? Ik sta hier erg dubbel in.

      /   Reply  / 
  40. C.J. van Viegen

    goedenmorgen Irene en Robbert.

    kan bijna niet afwachten wanneer jullie programma begint. Jammer van die lange reclames maa daar hebben jullie geen verband mee. Waar gaat het om.

    Het gaat over de overleden dochter van mijn vriendin. Deze is vier jaar geleden tijdens de bevalling van haar eerste kind plotseling overleden. Mijn vriendin waarmee ik meer dan 46 jaar bevriend ben, gaat helemaal kapot van verdriet en heeft soms geen zin meer om te leven.
    Zij gelooft in het paranormale maar omdat ze geen teken van welke aard dan ook krijgt, gelooft ze soms nergens meer in. Haar verdriet is bijna niet vol te houden daarom wil ik vragen of jullie er eens aandacht aan willen geven, misschien Robbert kun je kontakt maken met haar dochter of op welke wijze dan ook een teken geven van het waarom en hoe. Ze wil zo graag weten of haar kind gelukkig is en hoe het kwam dat ze er ineens niet meer was. Het onherroepelijke van de dood is voor haar een vreselijk iets en ze kan het niet verwerken.Geen afscheid hebben kunnen nemen is onverdaaglijk geworden. De tijd heelt niet alle wonden, de pijn schijnt alleen maar erger te worden.
    Wel of niet op tv het maakt me niet uit, maar s.v.p. probeer haar te helpen. Het kind wat geboren is leeft en dat is hun oogappeltje, alhoewel hij natuurlijk nooit zijn moeder zal kennen. Ieder week mag hij een dag en een nacht bij haar logeren waar ze best blij mee is maar het huis voelt leeg en koud zonder haar dochter. Probeer haar te helpen s.v.p. op welke wijze dan ook.

    Bij voorbaat dank
    met vriendelijke groet
    uit Rotterdam

      /   Reply  / 
  41. Annebel Berens

    Hallo,
    Ik heb de eerste aflevering van “er is zoveel meer” gemist en dus wilde ik vragen of iemand weet of het nog wordt herhaald. Ik heb de tweede aflevering wel gezien en ik heb er erg van genoten.
    Ook wilde ik even zeggen dat ik mensen als Robbert erg respcteer, omdat ze mensen op hun manier goed kunnen helpen.

    Met vriendelijke groet

      /   Reply  / 
  42. Pipo

    men neme
    - een kleine compactcamera
    - een stoffige donkere ruimte, of regenachtige nacht
    Fotograferen maar. En vooral flitsen. De bedoeling is stofdeeltjes of waterdruppels zo te raken dat het licht terug de lens in reflecteert.

      /   Reply  / 
  43. Eric

    Hallo,

    Mijn interesse is er altijd wel geweest in ‘t bovennatuurlijke, maar heb me er nooit echt mee beziggehouden.( te druk met leven in deze verwarde wereld waarin we nu leven) Vanaf nu dan wel? Nadat we hebben mogen kennismaken met Robbert, misschien. Mijn persoonlijke ‘levensles’ is, om alles van twee kanten te bekijken, omdat ALLES twee kanten heeft. Zoals tot nu toe alleen aandacht werd gegeven aan ‘goede’ geesten of engelen.Maar hoe zit dat met de ‘verkeerde’ kant? Wordt dat nog ‘ns ‘n onderwerp in ‘t programma, want ik denk dat dat heel veel kijkers nieuwsgierig zal maken. Mij in ieder geval wel, want men zegt wel dat je altijd naar ‘t positieve moet kijken, maar dat kan eigenlijk echt alleen als je weet wat het negatieve is, toch?

    Groetjes , Eric

      /   Reply  / 
  44. Pludefax

    Yo PiPO,

    Waarom schiet je ook niet eens een paar van die plaatjes? Wel freaky trouwens, als zn ouders al in zn jeugd zijn begonnen met die druppelarij…

      /   Reply  / 
  45. josbron

    Hallo
    Ook ik zou graag willen weten of Robbert readings houdt.En waar je terecht kunt daarvoor.I.v.m. met het plotseling overlijden van mijn schoonmoeder en moeder.Graag uw antwoord!Bedankt alvast.Jos

      /   Reply  / 
  46. Sandra

    Pipo, dat geloof ik best van die druppeltjes en stofdeeltjes, alleen was het gisterochtend en het was niet stoffig of vochtig in die ruime, ik was erbij (sta ook op de foto’s)

      /   Reply  / 
  47. carina

    Hallo,

    Ik wilde graag wat meer weten over die lichtbollen die op foto’s te zien zijn.
    Ik vind het namelijk vreemd dat ze alleen op computerfoto’s staan en niet op gewone papieren foto’s.Is hier ook een verklaring voor?
    carina.

      /   Reply  / 
  48. Pipo

    Ach, waarom ook niet. Kopieer link in browser:
    http://www.imagestation.com/album/?id=2116228761
    Als om een username/password gevraagd wordt, witbier/hoegaarden werkt. Net genomen (zie ook datum op de teletext). Wel wat hulp gehad van de stofdoek.

      /   Reply  / 
  49. Pludefax

    Hum, ja, wel aardig Pipo, maarre, zo’n spooky figuur zoals ze in de eerste aflevering lieten zien? En al die gekleurde bollen? Je bent nu zo lekker op dreef….

      /   Reply  / 
  50. Pludefax

    Schattig, dat zeker.

      /   Reply  / 
  51. M. Prawito

    Beste Irene Moors,
    A.u.b. verras geen mensen meer met een bezoek van Robbert, hoe goed bedoeld ook. Als jullie weer uit de woonkamer van diegene verdwenen zijn, hoe gaan zij er dan verder mee om? Misschien zijn ze angstig of komen met hun religie in de knoop. Contact met de geestelijke wereld daar moeten mensen persoonlijk achter staan, en mag nooit opgedrongen worden.

      /   Reply  / 
  52. ido

    hey Robert jij zat toch bij mij op school in etten-leur?
    en jij woonde toch boven de rabobank ik Hoeven?

      /   Reply  / 
  53. Ruby

    Waarom?

      /   Reply  / 
  54. hillebrand marijke

    Robert ik vind het super dat je met deze informatie naar buiten durft te komen, lichtbollen hebben wij zelf nu ook op meerdere foto`s, maar op oudere foto`s van meer dan ruim een maand geleden waren ze nog niet zichtbaar. Worden wij nu in de tijdsversnelling van de 5e dimensie gevoeliger of krijgen de lichtbollen nu permissie zich aan meerdere te tonen. Zijn er ook negatieve-lichtbollen? Hoe komen we meer over de aanwezige energiebollen te weten? In ieder geval hebben we ieder onderweg naar 2012 meer vragen dan antwoorden, de tijd zal et ons dus weer `ns leren. Robert veel succes ! Marijke

      /   Reply  / 
  55. ans

    Hallo Robbert,

    Ik heb de verschillende reacties gelezen op je programma Met Irene Moors er is zoveel meer, met sommige ben ik het helemaal niet eens, ze blijven zoeken tot ze iets gevonden hebben om je te betichten van onzin dit bestaat niet enz. Maar ze weten niet dat gevoelige mensen schijnbaar eerst door een hel moeten gaan om dan te kunnen gaan staan voor wat ze werkelijk zijn, knap.
    Wie zou nu geen contact met je willen maken, ik wel.
    Dus Robbert ga a.u.b. door en maak Nederland maar eens goed wakker, zodat dat spastisch gedoe hierover voor eens en altijd verdwijnt.

    Ans

      /   Reply  / 
  56. Frank Michiel

    Ik heb een vraag over Robbert of aan Robbert. Ik be benieuwd of Robbert zelf ook een religie heeft. Dus of alles wat hij doet ook gebasseert is op een geloof zoals christenen, joden, moslim etc.?

    Wie kan mij dit vertellen mail me dan even.

    groeten

      /   Reply  / 
  57. Shafida

    Ik heb eigenlijk een gekke vraag. Stel je voor dat iemand in Suriname overleden is, is het mogelijk dat hun geest ook in Nederland aanwezig is, of dat je haar geest ook in Nederland kunt waarnemen.

    Groetjes,
    Shafida

      /   Reply  / 
  58. Marianna

    Lieve Robert,
    Ik ben trots op je dat je met je gave naar buiten komt, zeker is er veel meer, maar dat zullen heel veel mensen niet begrijpen! Zelf heb ik verschillende ervaringen meegemaakt, ook mijn dochter, zodat we er niet omheen kunnen, er bestaat inderdaad veel en veel meer dan iedereen wil geloven, want het is en blijft natuurlijk voor heel veel mensen een eng onderwerp. Graag zou ik met je in contact komen, ooit, zal dat ook gebeuren, wel wil ik je waarschuwen om toch voorzichtig om te gaan met je gave, want het slurpt energie weg bij jezelf, wees voorzichtig, zou het leuk vinden om iets van je te horen als reactie op mijn mailtje, veel liefs van ons uit Bergen op Zoom, fijne dagen en een gezond en gelukkig 2006!!!!

    Marianne

      /   Reply  / 
  59. ina de jong

    Ik heb sinds 9 jaar mijn schoonvader verloren en sinds bijna 7 jaar mijn schoonmoeder Ze hebben mij in alles geholpen want ik kwam uit een gezin dat niet gewoon was MIjn schoonmoeder heeft nog een jaar onze zoon meegemaakt Waar ze ook heel trots op was Maar we hebben een eigen zaak en zij vonden altijd dat ik mee moest naar de markt wat ik dus niet zo graag deed toen mijn schoonmoeder overleden was zei mijn man dat ervoor ons kind moest zijn Ik vond dat erg prettig maar ik heb er nooit een goed gevoel over gehad een bepaald schuld gevoel Onze zoon is nu bijna 8 jaar En sinds een paar maand loop ik dus de keuken in om iets te pakken en dan voel ik iets in mijn rug en dan denk het zijn honden maar die zijn dan buiten Er is dus helemaal niemand die mij zou kunnen vast pakken Ik denk dat ik nog steeds een soort bevestiging vraag van mijn schoon ouders of ik het wel goed doe en er is geen dag dat ik daar niet aan denk Ik zag jou programma samen met irene en ik dacht misschien kan zo iemand mij helpen,want ik lig helemaal overhoop met mezelf We gaan in augustus 2006 op vakantie in bergeijk misschien kunnen we daar een afspraak maken Hopend op een reactie

    ina

      /   Reply  / 
  60. Rob

    Deze mensen die zitten al met vragen in hun hooft en denken al dat er meer is. Wat is er mis mee dat het even bevestigt word dat er meer is ? De mensen geloven al mijnheer!! Kijk ongelovige zullen wel schrikken ja , voor de realiteit.

    Gewoon doorgaan Irene! Mensen moeten maar eens niet zo egoistisch zijn en denken dat we alles snel snel moeten doen omdat we maar zo ff hebben hier op aarde

      /   Reply  / 
  61. Sandra

    Hoi Pipo, die bollen heb je mooi gemaakt ;-)
    Tja wie weet. Het idee vind ik ook wel wat griezelig hoor, dat er ‘geesten’ alles zouden kunnen waarnemen wat iedereen uitspookt. Maar goed, ik weet het niet zeker, kan er niets van zeggen. De uitzending van zondag heb ik gemist, ben wel erg nieuwschierig.
    Ik zie dat veel mensen hier oproepjes aan Robbert plaatsen. Is er niet ergens een postadres/telefoonnummer waar je je vragen naartoe kunt zenden? Wordt er eigenlijk wel gereageerd, mensen? Ik hoop echt dat jullie niet voor niets je verhaal hier neerschrijven.

      /   Reply  / 
  62. malika ottenheijm

    Op 23 mei 2003 zijn mijn man en ik getrouwd hij 27 en ik 26 jaar. 31 oktober 2003 hebben rene en ik ons eerste huisje gekocht (een opknappertje)op 16 dec ben ik 27 jaar geworden en 22 dec 2003 waren we 3 jaar samen en 24 dec 2003 is hij voor de trein gaan staan…? Waarom.. ik weet het niet en ik zou zo graag willen weten waarom. Ik ben hopeloos achter gebleven in een huis waar nog in verbouwd werd.. lieve Robbert zou je eens bij mij een kop koffie willen komen drinken?? Groetjes Malika

      /   Reply  / 
  63. Monique

    Beste robbert mijn vader is onverwachts in de nacht van 16 op 17 november overleden in zijn slaap en diezelfde nacht heb ik een droom gehad dat hij was overleden,toeval of niet?Ik ben heel erg verdrietig en mis mijn vader verschrikkelijk.Wij hadden een hele sterke band samen,en hoop ook dat ik binnenkort kontact met hem kan krijgen,hoe weet ik niet maar mischien kan jij mij daar bij helpen.BVD Groetjes Monique.

      /   Reply  / 
  64. astrid poeste

    graag zou ik in contact willen komen met robert over een probleem met me broer mijn broer zit heel moeilijk en slikt al een tijdje zware medicijnen omdat hij niet over het gebeuren kan komen van zijn vader hij heeft dit meegemaakt en zelf ook meegemaakt het ongeval met zijn vader hij werd gered en zijn vader niet dit is al 22 jaar een probleem voor hem en nog heeft ie het er zwaar mee heel graag wil ik als zijn zus hem helpen ik zelf kan ook praten met overledenen maar met me eigen broer gaat dat heel moeilijk omdat ik me eigen vader natuurlijk gekend hebt graag heel graag wil ik uw hulp voor hem help me hem te helpen astublieft groetjes astrid

      /   Reply  / 
  65. rinske

    mijn dochter is op 10-10 2004 geboren en wij hebben haar Indy genoemd, mijn oma (die ik helaas nooit gekent heb en ook geen informatie van had)blijkt ook op 10-10 geboren te zijn en heeft mijn opa in Indonesie leren kennen zou het toeval zijn of is er echt meer …..
    graag zou ik ook met Robert in contact komen om het een en ander duidelijk te krijgen
    groeten rinske

      /   Reply  / 
  66. petra Versteege

    Ik heb de afleveringen allemaal gevolgd en ik moet zeggen ik ben helemaal onder de indruk. Voordat dit programma kwam, heeft een burrvrouw van mij, reikie bij me gedaan. Hierin vertelde ze mij (terwijl dit buiten reikie staat) dat er een vrouw bij me is met een knotje, ze kreeg iets door met jurken, en niet al te modern. Wie anders, dat moet mijn oma zijn! In de laatste aflevering van vorige week, was een van de onderwerpen de foto’s met de bolletjes. Laat mijn man deze week op de foto’s van de sinterklaas kijken en die ziet van die bollen en niet zo weinig ook.
    Ik sat helemaal versteld, gisteren waren wij gaan bowlen, en daar verschenen ook constant bollen. Ik vind het best een beetje eng, omdat het onbekend is. |En wat mij opviel, als ik sommige bollen vergroot, dan zie ik gezichten, Robert is dit mogelijk dat je gezichten in de bollen ziet? En waarom zie ik ze alleen als we in het donker met een flitser foto’s maken?
    Ik zou hier graag wat meer over willen weten, en waarom vind ik het eng?

      /   Reply  / 
  67. gonny schutte

    wij hadden thuis 13 kinderen, waar er 10 van zijn overleden, met een zuster had ik een hele speciale band, ze is nu 15 jaar geleden overleden, ik denk iedere dag aan haar, kan haar niet los laten, vaak moet ik er om huilen, denk ze nog aan haar jongere zusje? ik hoop dat ze rust gevonden heeft. ze was in haar leven non, meer dan 30 jaar.ze is gestorven aan een ziekbed, ben bij haar gebleven tot ze stierf.hopelijk hoor ik wat.

      /   Reply  / 
  68. gerda

    robbert,er gaan verhalen in onze familie, dat mijn zus mijn echte moeder zou zijn.mijn vader ging vreemd, ook mijn schoonzus is lastig gevallen.Mijn zus was 21 toen ik kwam.Nu droomde ik een keer dat mijn zus met open armen voor mij stond en zei; ik ben je echte moeder.In die tijd was ik druk bezig mijn verleden uit te zoeken, en dat wou niet lukken.Toen ineens die droom. Hopelijk weet jij het robert?

      /   Reply  / 
  69. gerda

    robbert ik zou graag weten of mijn zus mijn moeder is.De familie beweert van wel ,mijn zus zegt niets, ik heb gedroomd dat ze voor me stond; ik ben je echte moeder, ik was dolblij in de droom.Mijn zus was 21 toen ik kwam en mijn vader ging vreemd, heeft ook mijn schoonzus en mij lastig gevallen.Ik hoop dat jij wat voelt bij dit verhaal

      /   Reply  / 
  70. Sonja M

    Beste Robbert
    graag wil ik in contact komen met jou,
    wil heel graag weten of het goed gaat met myn ouders het laat me niet los denk er elke dag aan.
    ook zou ik graag verklaring willen over dat ik als ik aan myn eettafel zit vaak de lampen flikkeren en ook wil ik weten wie er by my is van de overledenen .
    ik slaap heel slecht en kom niet tot rust
    hoop dat je my kan helpen??
    Ga aub door met het goede werk
    veellll dank voor het lezen van myn mail
    groeten sonja

      /   Reply  / 
  71. babs

    Al jaren zit ik in de knel met het overlijden van mijn allerliefste vriend en ik kan geen rust vinden omdat ik nog zoveel vragen heb. Daarom zou ik dolgraag in contact komen met Robbert voor een reading.
    Hoe kan ik hem bereiken? Help mij!
    Babs

      /   Reply  / 
  72. T. klaassen

    iedereen zou mensen als robert moeten koesteren, ikzelf zie in hem een antwoord op vele vragen die ik altyd al heb gehad en de reden van ons tijdelijke verblijf hier op aarde,robert is een soort ontvanger van het voor velen onbekende en dat de waarheid angstgevoelen met zich meebrengt of dat mensen zichzelf hiervoor afsluiten heeft meer temaken met de beperkingen van hun eigen geest, er is heel lang gelooft dat de aarde plat was en dat je ervan af kon vallen zo moet je dit ook zien, uiteindelijk worden je ogen vanzelf wel geopend,ikzelf ben trots op Robbert dit terwijl ik hem zelf nieteens ken, ik voel gewoon dat hij goed is en ik hoop dat hij zijn gaven nog verder kan ontwikkelen, groet van een geest

    p.s

    Voor een ieder die openstaat voor wat er nu gebeurt 0612200392,

      /   Reply  / 
  73. jurney

    Beste Iren,
    Waaroom roep je mensen op om te reageren als Robbert geen tijd meer heeft om al hun (leed)vragen te beantwoorden. Men zet al hun ziel op het net maar wat bereiken ze daarmee?

      /   Reply  / 
  74. Jolande

    Beste Robbert,

    Hartstikke goed werk wat je doet. Probeer mensen altijd écht te blijven helpen en zorg dat je blijft wie je bent! Verlies je doel niet uit het oog (ondanks de media aandacht)!

    Groetjes; Jolande

      /   Reply  / 
  75. tensie van de Avort

    Hoi Robbert,

    ik heb heb vraag over mijn dochter, zij is 21 en heeft angsten en is depressief.
    Zelf denk ik dat zij teveel “open”staat voor allerlei energieen.
    Ook ziet zij gedaantes, kleuren enz. het gaat moeilijk op haar werk.
    Zou je ons advies willen geven?

    Liefs Tensie

      /   Reply  / 
  76. Claire

    Beste Robbert,
    allereerst een dank aan jouw, die de nuchtere mens weer prikkelt om overtuiging te krijgen in de goddelijke wereld! We hebben mensen zoals jouw hard nodig!
    Ik heb een broer de stempel “syzofreen” met zich meedraagt. Zijn leven gaat niet meer over rozen! Indien mogelijk zou ik graag contact met jouw zoeken om een oplossing, verlichting van het leven van mijn broer te maken.Hij heeft het zo hard nodig.
    Ga door met je goddelijke gaven, je bent hard nodig in deze maatschappij.
    Liefs Claire

      /   Reply  / 
  77. lucinda

    robert ik vind het heel erg intresant ik vind het echt mooi dat zulke dingen gebeuren ik geloof zeker in die dingen heb zelf ook meegemaakt ik zou graag een keer een prive consult willen kan dat?

      /   Reply  / 
  78. bea townsend

    Ha Robert,

    Ik weet zeker dat er veel meer is, dan wij met het blote oog mogen waarnemen.
    Zelf reageer ik meestal op mijn gevoel.
    Mijn man daarentegen vertrouwd niemand , dit heeft te maken met zijn jeugd.Hij was niet gewenst, zijn moeder heeft hem geprobeerd te verdrinken, hij heeft veel slag gehad en is gelukkig later goed terecht gekomen bij zijn pleegouders in Bunde.
    Hij kent zijn eigen vader niet, zijn moeder zegt dat ze het niet weet,maar heeft vroeger vaak iemand aangewezen en zei dan, kijk daar loopt je vader. Zelfs op een begrafenis zei ze dit.
    Dat hakt er toch in hoor.
    Als het zou kunnen zou ik hem zeker een reading bij jou geven, hij is redelijk onzeker maar heeft een goed hart.
    Mocht je dit lezen, misschien……

    Groetjes en ik hoop dat je nog veel mensen kunt helpen in dit leven

    Bea Townsend

      /   Reply  / 
  79. Megan

    hoi,
    wat bedoel je met die vetdruppels op de lens? Stel dat het zo is, dan zouden die druppels toch op elke foto op dezelfde plaats te zien zijn? Ik heb ook recent foto’s gemaakt waarop ‘lichtbollen te zien zijn’. Die lichtbollen staan op elke foto anders, qua ligging en grootte. En dat terwijl ik de foto’s vrij kort achter elkaar heb gemaakt. In een van lichtbollen lijkt er zelf een gezicht in te zien zijn. Wat is jouw visie hierop?

      /   Reply  / 
  80. Coenen

    Als deze Robbert zo goed is waarom neemt hij dan geen contact op met vermiste (overleden)personen om zo hun stoffelijke resten te kunnen vinden en de nabestaande hun dierbare kunnen begraven?
    Zoals de in 1975 verdwenen Marjo Winkens.
    Dan komt hij pas geloofwaardig over en niet met verhalen die iedereen kan weten dit lijkt veel op bedrog.

      /   Reply  / 
  81. Inge Meijerman

    Hallo,

    Ik zou het zeer op prijs stellen dat jullie mijn reactie (nr. 41) van deze site verwijderen..
    Het is nooit mijn bedoeling geweest om het op deze manier te publiceren. Volgens mij werd dit duidelijk uit mijn mail.
    Ik zal het helemaal verkeerd begrepen hebben, maar nogmaals, ik verzoek jullie vriendelijk deze mail te verwijderen.

    Met vriendelijke groet.

      /   Reply  / 
  82. truus

    Hallo,

    Mijn vraag is of ik een afspraak zou kunnen
    maken voor een reading met Robbert?

    Met vriendelijke groet.

      /   Reply  / 
  83. Piet kierewiet

    Geesten bestaan niet en Robert is overduidelijk een fake.
    Nog triester dan Char om maar niet over Jomanda te beginnen.

      /   Reply  / 
  84. Palido

    Ik kan maar niet begrijpen dat nog zoveel mensen zich laten belazeren door deze persoon.Hij vertelt alleen maar verhalen die iedereen via de media kan vinden en vertellen.Het is gemakkelijk om mensen die verdriet hebben te beinvloeden. Irene Moors moet volgens mij ook op de hoogte zijn van deze praktijken maar voor geld doet men blijkbaar alles.

      /   Reply  / 
  85. petra

    ik zou zoals zo velen weten hoe ik in contact kan komen met Robbert.Ik heb het idee dat het alleen voor bekende mensen is weggelegd om in contact te komen. wie helpt, mijn vader en schoonvader willen mij iets vertellen en ik denk dat hij mij wel kan helpen het over te brengen

      /   Reply  / 
  86. frank anti-psycholoog

    Ik weet dat er veel mensen sceptisch zijn over het paranormale en het geloof erbij halen en aankomen met verhaaltjes over psychologen enz… Nou psychologen hebben als kind een blauwe i.p.v een gele fiets gehad en ze sporen zelf niet. Moest er ooit naar een toe om te kijken hoe mijn geestelijke gesteldheid was na mijn hersenbloeding. Maar die kerel zat erbij alsof hij tot nog geen 10 kon tellen en te knipperen met zijn ogen. Ik vroeg nog of het beter was dat ik hem ging onderzoeken. Wat een mongool die gast. Psychologen.. nooit aan beginnen, je komt er eerder slechter vandaan dan beter. Robbert, je doet veel goeds voor mensen, dus ga zo door. Klasse.

      /   Reply  / 
  87. ivonne

    Robbert je weet veel en beter dan al die mensen die nooit tevreden zijn als iemand iets goeds doet. Maar altijd zeggen ze ja het geloof…Ik begrijp Robbert heel goed…en wat hij als gave heeft gekregen van boven, zal ik jou vertellen alle mensen te hem kapot wilt maken, jullie zijn jaloers. Mijn geloof is wat ik na veel denken en zien en horen, mijn eigen conclusie trekt en aan het einde dat is mijn geloof we hebben allemaal hetzelfde GOD
    Er zijn veel meer dingen in het leven die voor mij onmogelijk en belachelijk zijn,maar wat hij Robbert doet vind ik goed en voor mij kan hij elke dag op de TV komen.
    Robbert ga zo door en ik wil graag een gesprek met jou hebben en je weet ook …het waarom. Believe me ..het gaat goed met jou. Succes..Hij is GROOT.

      /   Reply  / 
  88. ivonne

    Wat is het Geloof ? Waarom moet iemand een geloof hebben om iets goeds te doen. Jesus zei tegen zijn apostelen, ga mensen helpen om boze geesten weg te dreven, zieke mensen en arme mensen te helpen, maar jullie vragen niets voor en jullie nemen niets mee, jullie krijgen in mijn naam de kracht mee. Maar mensen wij zijn zo, wij zijn erger dan H. Tomas. En jammer dat Robbert zijn eigen mensen hem maken gewoon kappot. Maar dat gebeurt niet, want als je goed doet, wordt je altijd beloond hier of in die andere leven. Robbert ga gewoon door jij hebt wat zij willen hebben. Succes…God bless you. Positief blijven en diep inside heb je je kracht. Mag hij van wat hij van boven hebt gekregen, genieten !!!! We zijn Nederlanders toch?????

      /   Reply  / 
  89. ivonne

    Wat is het Geloof ? Waarom moet iemand een geloof hebben om iets goeds te doen. Jesus zei tegen zijn apostelen, ga mensen helpen om boze geesten weg te dreven, zieke mensen en arme mensen te helpen, maar jullie vragen niets voor en jullie nemen niets mee, jullie krijgen in mijn naam de kracht mee. Maar mensen wij zijn zo, wij zijn erger dan H. Tomas. En jammer dat Robbert zijn eigen mensen hem gewoon kappot willen maken. Maar dat gebeurt niet, want als je goed doet, wordt je altijd beloond hier of in die andere leven. Robbert ga gewoon door jij hebt wat zij willen hebben. Succes…God bless you. Positief blijven en diep inside heb je je kracht. Mag hij van wat hij van boven hebt gekregen, genieten !!!! We zijn Nederlanders toch?????

      /   Reply  / 
  90. Philippe (Belg)

    Beste,

    Ik zou ook graag in contact komen met Robert, mijn hond is vorig jaar overleden en ik denk dat Robert wel een paar van zijn goeie vrienden daarboven in de hemel kan vragen om aan een paar touwtjes te trekken en ervoor kan zorgen dat mijn hond terug leeft, als dat niet kan zou ik er gewoon graag even mee praten, oh ja, en ook met mijn gestorven cavia …. => IRONIE!

    Goed bezig mannen, zo iemand hebben we nog niet in België, en als er zo iemand komt, dan ga ik hem persoonlijk op zijn gezicht slagen … zo de mensen bedriegen … zielig ventje …

    @ Ivonne: “Ivonne … jij spant de kroon … echt … ik ben zeker dat jij een tante nonneke bent van +120 jaar … met zo’n denkwijze … da’s niet meer van den dag van vandaag …

    Salut & de kost!

      /   Reply  / 
  91. Karel

    Mensen pas op: al lijkt Robert een lieve jongen, het is inmiddels ieder weldenkend mens duidelijk dat hij, helaas, de boel bedrogen heeft. Spijtig, maar de waarheid moet onder ogen worden gezien.

    Vandaag in De Stem:

    Zo! Dat komt aan. Robbert van den Broeke (25) belazert de boel. Dat vraagt natuurlijk om een telefoontje naar Skepsis en het daaraan verbonden tijdschrift Skepter. Hoofdredacteur Rob Nanninga van het tijdschrift verwijst meteen naar de tv-uitzending van Er is zoveel meer van zondag 18 december. Daarin bezocht Van den Broeke de vrouw van een overleden cameraman. Van ‘gene zijde’ kreeg hij door dat de vrouw in een vorig leven Hillegien Rozeboom was. Zij leefde van 1793 tot 1823 en was destijds getrouwd. Haar man zou, aldus Van den Broeke, van beroep ‘genverbrander’ zijn geweest.

    Nanninga trok deze informatie na op internet, met de zoekmachine Google, en belandde op een genealogische website. Daar las hij inderdaad dat de man van Hillegien ‘genverbrander’ was. „Bedoeld wordt echter geneverbrander, oftewel jeneverstoker. De website was een ‘e’ vergeten en Van den Broeke heeft dat over het hoofd gezien. Kennelijk heet de geest die hem zijn informatie influistert Google“, constateert Nanninga.

    De bewuste internetpagina waar je de spelfout “genverbrander” kunt zien is hier:
    http://home.tiscali.nl/jhberends/
    Zoek naar de naam Lubbert Wessels. Alle andere informatie die van der Broeke gaf tijdens de TV uitzending staat daar in slechts drie regels bij elkaar!

      /   Reply  / 
  92. m.tamminga

    Als dit werkelijk waar is, dan vind ik het behoorlijk ziek. Ik heb tijdens een uitzending van aperetivo een keer foto’s genomen en ik zag niks. Geen vlekken niks. Er gebeurde ook niks toen ie zich op de mensen thuis ging concentreren, zodat er iets zou gebeuren. Ik kreeg wel een soort oorsuizing, maaar ik was op dat moment ook doodmoe.Door deze dingen werd ik een beetje sceptisch, maaar ik had nooit gedacht, dat iemand op zo’n walgelijke voordehandliggende wrede manier mensen in de maling kon nemen. Zo zie je maar weer hoe je je kan verkijken op n aardig koppie! Misschien heeft ie wel gaven, maar iedereen heeft die, mits je je intutie goed gebruikt.

      /   Reply  / 
  93. Rob

    Graag wil ik even reageren op een aantal personen die denken dat Robert van den Broeke de kluit belazerd. Ten eerste wil ik ingaan op het feit dat de vrouw van de overleden cameraman zelf al in de uitzending had aangegeven dat betreft de gegevens die zij van Robert kreeg daarna zelf had achterhaald op internet. Dus diegene die nu met deze feiten komen willen naar mijn idee zelf graag in de belangstelling staan.
    Ten tweede wil ik reageren op een aantal andere aanduidingen waar Robert tijdens zijn programma mee komt. De plekken die Robert bezoekt worden aan hem niet vooraf bekend gemaakt. De foto’s die hij maakt met de duidelijke geestverschijningen worden terplekke door Robert zelf geschoten in het bijzijn van Irene Moors, deze naderhand ook zorgvuldig zijn onderzocht door lab- deskundigen. Als laatste moeten diegene die zich door Robert nog niet hebben kunnen laten overtuigen eens vertellen hoe het dan zit met de korte stroomonderbrekingen betreft het licht in Carré maar ook op andere plekken die hij bezoekt. Toeval bestaat niet !

      /   Reply  / 
  94. alain

    ik heb een foto van mij zelf in mijn slaapkamer en naast mij zitten allemaal bolletjes

    en ik dacht..mischien zijn het wel geesten
    drm zeg ik t hier ff…

      /   Reply  / 
  95. nummer6

    En weer een oplichter ontmaskerd. Toch jammer dat mensen elke keer zo graag willen, dat ze blind zijn voor de realiteit.

      /   Reply  / 
  96. Roos

    Er is heel veel meer tussen hemel en aarde.
    mediums,helderziende en een ieder die te maken heeft met het spirituele, moet weten dat er verschillende “geesten”,”mediums” en hoe je ze ook wil moemen aanwezig zijn.
    Een ieder die spiritueel is moet dit toch kunnen weten voor dat ze een ander een oplichter noemen.Vraag het maar aan je Gids.
    Heel veel liefde en kracht.

      /   Reply  / 
  97. Esther

    hallo, k was samen met een vriendin foto’s aan het maken, met een digitale camera, en opeens ware op die foto’s allemaal lichtbolletjes te zien.? zou dat door het licht komen, of zijn dat ook LICHTBOLLEN??

      /   Reply  / 
  98. pepe ruiz

    Lieve mensen,
    Vaak vraag ik me af wat voor soort hersenkronkels mensen hebben die zo goedgelovig zijn dat ze uitspraken van mensen als van de Broeke zondermeer als waarheid aannemen. Als Uw eigen partner zoiets zou beweren, zou U hem dan geloven? nee waarschijnlijk. Waarom je partner niet en vd Broeke wel? Omdat Irene Moors zegt dat hij de waarheid spreekt? Omdat hij op de TV komt? Stel dat ik je nu eens vertel dat degene met een G, uit je familie die nog niet zolang geleden is overleden het heel goed maakt in het hiernamaals. Had deze persoon ook niet een hond die kort voor of na hem is overleden? Of een ander huisdier? Nu dat huisdier is ook bij hem of haar en ze zijn beiden erg gelukkig. Wel zullen ze blij zijn als jij je ook bij hen komt voegen, dan zijn ze minder alleen.
    U kunt mij ten allen tijde mailen om de laatste info over G te krijgen.

    Mensen gebruik je verstand nou toch eens!!!!
    Als helderziendheid of hoe het ook moge heten echt bestond, dan zouden deze personen stinkend rijk zijn. Laat je niet vertellen dat ze niet kunnen waarzeggen als het om hen zelf gaat, dat is flauwekul in het kwadraat.

      /   Reply  / 
  99. pepe ruiz

    Jij spreekt over de gave van Robbert. Ik geloof zelfs over de gaven. Wat bedoel je daarmee? Dat Robbert verhaaltjes vertelt die in strijd zijn met de logica en dat een paar bekende Nederlnders van de TV zeggen dat hij de waarheid spreekt? Dat heeft toch niks met gaven te maken?
    Ik probeer het mijn kinderen weleens zo uit te leggen.
    Stel je hebt een goede goochelaar/ilussionst, Die man treedt op als goochelaar en wordt beroemd en iedereen zegt, wat knap toch! Een ander die hetzelfde doet doet alles een beetje stiekum,kleedt zich speciaal, doet er wat hypnose bij, doet was waarzegtruuks op toneel en wordt ook beroemd. Deze laatste laat een zweem van geheimzinnigheid rondom zich bestaan. Velen zullen deze tweede goochelaar bovennatuurlijke gaven toedichten, enkel door de uitstraling, eventueel vermengt met de presentatie in de media.De eerste is van het type Hans Kazan, de tweede van het type Rastelli. Niemand dicht Kazan bovennatuurlijke gaven toe, maar Rastelli wel. Het gaat dus niet zozeer om de boodschap maar hoe deze wordt verpakt.

      /   Reply  / 
  100. Han de Lau

    Ik durf rustig te beweren dat Robbert onzin uitkraamt. Wellicht gelooft ie in zijn eigen verzinsels. Ik zou graag naast hem en dan met mijn eigen fotocamera foto’s willen maken van die zogenaamde geesten. Als het via zijn lens binnenkomt kan het ook bij de mijne. Dus tegelijkertijd fotograferen. Wedden dat ik niet door hem daarvoor wordt uitgenodigd!!

      /   Reply  / 
  101. Nancy van Osch

    Beste mensen,
    Zoals vele 1000de mensen wil ik heel graag hulp.
    Al jaren heb ik een fobie die dagelijks mijn leven beheerst en ik wil daar zo graag van af, ik wil zo graag een normaal leven.
    Van alles heb ik er al aan gedaan maar helaas zonder resultaat.
    Na het lezen van je boek kreeg ik zo`n fijn gevoel, en wist vanaf dat moment heel zeker dat jij me kunt helpen, zou je het willen doen?
    Alvast bedankt je bent de beste

      /   Reply  / 
  102. Han de Lau

    Beste Nancy,

    Als je een biostabil bestelt en ook nog wat boeken van Roy Martina zal je je misschien nog beter gaan voelen. Maar niet heus!
    Laat je svp niet misleiden.

      /   Reply  / 
  103. jo

    Wat zielig al die opmerkingen het spreekwoord is toch juist
    Je word altijd door een str kar overeden

      /   Reply  / 
  104. peter

    Iedereen kan de foto’s maken die Robbert maakte: knip een figuurtje in de vorm van een spook uit en beweeg dit snel voor de camera heen en weer. Maak een foto (zonder flits) en daar is de geestverschijning…

      /   Reply  / 
  105. ina

    Ik snap het niet Er is zoveel comentaar op jou robert Ik snap niet dat jij deze mensen die zoveel vragen hebben uit de brand te helpen of er gewoon ervoor uit te komen dat het allemaal nep is Want je geeft de mensen zo gewoon vals hoop En als jij degene bent die alleen deze gave hebt vind ik dat je gewoon verplicht bent om hen te helpen Anders vind ik dat je er mee moet stoppen,want je maakt de mensen die het wel geloven gewoon stappelgek

    p.s geef ook eens een reactie terug

      /   Reply  / 
  106. lisette dings

    ik vind je echt goed doen hoor. laat de mensen maar zeuren. wat de mensen over je zeggen dat het bedrog is zijn gewoon jaloers. ik hoop dat er meer uitzendingen komen van jou. groetjes

      /   Reply  / 
  107. jet

    Er is echt meer, maar op tv heb je ook te maken met vermaak waarde. anders kijkt er niemand meer. ik heb zelf vele foto`s met de bollen er op, foto`s van een ballet uitvoering van onze dochter, bollen, bollen en nog eens bollen. het is geen vieze lens geen tegenlicht, achteraf blijkt het gebouw lang geleden een ziekenhuis geweest te zijn….
    ook heb ik een foto, we zijn met 2 gezinnen bezig om de slaap kamer van onze ouders teveranderen, en bij het ontstaan van een enorme stoei partij met de kinderen zweven er op de foto 1 of 2 bollen. Wij weten zelf wat dit is, wij voelen horen en zien ook! Maar wij lopen er niet mee tekoop,en houden het nog voor ons zelf en eigen familie, en het groeit nog, het is iets bijzonders, maar iedereen die durft af te gaan op zijn of haar gevoel is al een eindeje op weg.
    Luister naar je eigen gevoel, “instinkt” en je handeld op tijd, ook dat heb ik mee gemaakt, twijfel nooit aan je gevoel.
    Als je denkt, die persoon daar heb ik niets mee, of ik zie dat niet zitten, doe het dan ook niet, later als de tijd er rijp voor is zul je zien…..en denk je zie je wel ..ik heb gelijk gekregen..
    Advies: volg je gevoel… altijd goed.
    En Robert….volg je gevoel en doe je ding!!!

      /   Reply  / 
  108. Han

    Jaloers! Laat me niet lachen.
    HIJ IS AL MEERDERE KEREN DOOR DE MAND GEVALLEN!

    “In de vierde aflevering van het programma Er is zoveel meer maakte het malafide medium Robbert van den Broeke een aantal foto’s van de geest van een non. Nadere bestudering van deze beelden leerde al snel dat we hier opnieuw te maken hebben met bedrog.

    In de uitzending van 1 januari beweert Robbert dat hij iets ziet verschijnen op een witte muur: “Als je hier naar kijkt, ik weet niet of jij dat ziet, hier zie ik iets verschijnen, op die muur, een soort gezicht.”

    Met zijn digitale camera (een Olympus FE-120) maakt hij drie flitsfoto’s van de muur. Robbert zegt dat hij benieuwd is naar het resultaat. Maar in plaats van de foto’s meteen te bekijken, leidt hij eerst de aandacht af. Hij wijst opnieuw naar de muur en zegt: “Als je daar naar kijkt, misschien als je het filmt, ik weet niet of het op de camera te zien is, maar ik zie heel duidelijk, op die muur zit iets.”

    Terwijl het beeld naar de muur zwenkt, brengt Robbert zijn vingers in de juiste positie om de knoppen achterop zijn camera te kunnen bedienen. Hij kijkt nog even op om vast te stellen of de cameraman zijn aanwijzingen opvolgt. Irene zegt: “Ja, we kunnen er met de camera nu naar kijken, maar de kijkers zien precies hetzelfde als ik, namelijk helemaal niets. We zien niet wat jij ziet. Daarom is het ook zo moeilijk te begrijpen.”

    De kijkers zien nu inderdaad niets meer, en dat is ook precies de bedoeling. Wanneer Robbert weer in beeld is, zien we dat hij onbewogen naar het LCD-scherm achterop zijn toestel staart. Pas wanneer Irene een blik op het schermpje wil werpen, roept hij met gespeeld enthousiasme uit: “Verdorie, kijk er staat iets op! Gebeurd! Oh wow! Die non staat op wat ik zie, dat staat nou op de camera! Moet je hier kijken! En zo zag ik haar ook ongeveer in het visioen…”

    “Het is toch niet te geloven,” meent Irene, “ik heb nu echt bovenop je lip gestaan!” In een volgend shot pakt ze de fotocamera van Robbert over. Daarop is inmiddels een tweede en scherpere foto van dezelfde non te zien. Irene bladert terug naar de eerste non en vervolgens naar een foto van een kamer in het kasteel, die aan de nonnen vooraf gaat. Daarna drukt ze vier maal op de vooruittoets en zien we vier foto’s van de non verschijnen. Dat is zeer merkwaardig, omdat Robbert maar drie foto’s heeft genomen!

    In totaal zien we dus vijf foto’s: een kamer gevolgd door vier foto’s van nonnen. Bovenaan elke foto staat een uniek bestandsnummer dat niet veranderd kan worden:

    0326 – foto van een kamer in het kasteel
    0328 – foto van de non die Robbert als eerste laat zien
    0329 – foto van de non die we zien als Irene de camera overneemt
    0330 – foto van de non
    0331 – foto van de non
    Het is ongeloofwaardig dat Robbert pas enthousiast wordt als hij de foto van de eerste non bekijkt, want om die te vinden moet hij een paar beelden terugbladeren, waarop ook nonnen staan! We kunnen bovendien constateren dat de foto met het nummer 0327 is gewist.

    Er is nog iets vreemds aan de hand. Uit de tijd die onderaan in beeld staat, blijkt dat de eerste foto van de non nog geen zeven minuten later werd genomen dan de foto in de kamer. Het is uitgesloten dat de cameraploeg zo snel van locatie kon veranderen. In het programma zitten er zelfs nog verschillende scenes tussen.

    Blijkbaar heeft Robbert kans gezien om de trucfoto’s te maken kort nadat hij de kamer verliet, tegen de achtergrond van een andere witte muur, wellicht op een moment dat Irene en haar cameraploeg met andere zaken bezigwaren. De eerste trucfoto was misschien niet goed geslaagd en is daarom verwijderd. De foto’s die hij later voor het oog van de camera nam, heeft hij waarschijnlijk meteen weer gewist op het moment dat hij niet meer in beeld was.

    Het was de bedoeling om Irene Moors te overtuigen van dit overduidelijke bewijs van bedrog, zodat zij het zelf naar buiten kon brengen. Rechtstreeks contact met Irene bleek echter niet mogelijk. Eerst moest haar manager, Jan Dekker, op de hoogte worden gesteld. Een zekere Esther van House of Talent beloofde mij dat Dekker zou terugbellen, maar dat is niet gebeurd. Inmiddels is het bedrog ook al ontdekt door speurders op het Fok! Forum (1), zodat er geen reden meer is om het nog langer geheim te houden. Irene bleef liever achter Robbert aanzweven en valt nu misschien samen met hem in het ravijn”

    Bron: http://www.skepsis.nl

      /   Reply  / 
  109. BO

    hallo
    graag wil ik even reageren –ik weet dat veel mensen denken dat Robber van der Broeken is niet echte Medium maar dat is niet waar- want hij is het …!!!en ik snaap
    niet dat er is zoveel comentaar op Robbert
    ik vind dat hij doet erg goed– en spreek de
    waarheid !!

      /   Reply  / 
  110. sarina

    Beste Ethunter,
    Misschien wil je nog eens praten over je interesses. Ik zou graag in contact met je komen. Groeten,
    Sarina

      /   Reply  / 
  111. anja

    Lieve Robbert ik weet dat jij echt geesten ziet ik geloof daar echt in en ik hoop dat je vooral doorgaat om mensen te helpen met readings ik had zelf ook een vraagje wat betekent het het als de lichten flikkeren want dat gebeurd bij mij nogal vaak zijn dat dan geesten er zijn wel dierbare van mij overleden als je een antwoord heb hoor ik het graag trk je niks aan van mensen die zeggen dat je een oplichter bent want jij en heel veel anderen weten dat je geen oplichter bent maar iemand die andere probeert te helpen groetjes Anja

      /   Reply  / 
  112. Arja

    hallo
    ik wil alleen een reaktie geven tegen over mensen die heel cepties zijn tegenover paragnosten.
    ik was eens op vakantie in Limburg en toevallig kwamen wij door een dorpje heen waar een kleine beurs was van helderzienden en handlezers/handopleggers.
    ik sta ook heel nuchter in het leven.
    maar omdat we toch maar wat in de ronte reden. besloten wij daar eens een kijkje te gaan nemen.
    na een poosje rond te hebben gelopen, langs al die tafels waar helderzienden achter stonden. besloten we ergens aan te schuiven.
    en die vrouw hete Annie & Frans. en hebben een praktijk in Heerlen.
    Annie begon te praten en wist heel veel dingen te vertellen wat niemand zou weten.
    ik was er samen met mijn vriend die twintig jaar ouder was dan mij .dus kon ze ook niet zien wat de relatie tussen ons was .
    maar zij wist het.
    wij stonden er versteld van.
    intussen liep die Frans achter mij langs en hield zijn hand achter mijn rug.(op afstand 30cm).
    ik heb al van af mijn 15 jaar rug klachten.
    en mijn rug werd helemaal heet het begon gewoon te branden.
    jij hebt daar wat zitten zei Frans .en waar wat aan gedaan moet worden.
    en inderdaad bleek ik dus een hernia en een gescheurde werfel te hebben.(waar ik 1 jaar later aan werd geopereerd).
    graag zou ik nog eens naar Annie en Frans toe gaan . alleen het is in Limburg dus niet echt naast de deur.
    toen wij weer buiten stonden was ik echt helemaal ontdaan.
    omdat ze dingen wisten die niemand wist.
    en ik toch altijd heel nuchter over dat soort dingen ben.
    maar ik geloof er zeker in.
    wij zijn van huisuit streng gelovig opgevoed en mochten over dat soort dingen nooit praten en al helemaal nooit zeggen dat je er in geloofd.
    maar ik kan jullie wel vertellen dat er veel meer is dan de bijbel met zijn verhalen.
    ik heb zelf ook wel eens wat vernomen toen een bekende van mij overleed.
    en van anderen gehoord dat ze dingen merken.
    dus er is wel wat .
    maar die macht is ook te groot voor ons mens om alles te kunnen begrijpen.

    als robert van der broeke uit zijn hart werkt. vind ik het prima.
    en goed dat hij die mensen wil helpen.
    zelf heb ik ook wel dingen die ik graag zou horen van hem.(wie weet gebeurd het nog eens)

    met vriendelijke groet
    Arja

      /   Reply  / 
  113. Therese Ligt

    beste Robbert, wat zou ik een beetje hulp goed kunnen gebruiken ten eerste heb ik vele vragen omtrent mijn jeugd en ouders , heb al wat dingen geprobeert ,dossiers achterhalen ed. Zit momenteel met een grote vraag omtyrent mijn toekomst, het ene moment denk ik ik durf de stap te wagen en het zou goed zijn het andere moment komen de twijfels en angst. ik wil hier niet uitvoerig voor neerlands volk op in gaan maar mocht het mij gegeven zijn dat Robbert mij zou kunnen en willen helpen zou geweldig zijn gr, Therese

      /   Reply  / 
  114. Han

    Therèse,

    Het is nu toch genoegzaam bekend dat Robbert de boel heeft belazerd.

      /   Reply  / 
  115. pascal claessen

    ik en mijn vriendin hebben 1 zoontje van 4 mnd .afg woensdag 18-1-2006 hebben wij op de slaapkamer de voetjes en handjes van onze zoon met verf vast gelegt op een stuk gips als aandenken.vandaag wilde wij de foto,s bekijken die we er van gemaakt hebben ,en wat er gebeurde zette ons leventje vandaag op zijn kop.op de foto is aan de linkerkant van onze zoon een vlek te zien ,wij dachte ,verkeerde licht in val ,maar toen wij de foto op de pc vergroote ,schrokken wij ons een hoedje ,da zie je een gezicht van een lachent persoon .uit niet wetend hebben wij heden middag telefonisch kontakt gezocht met de paragnost heer antal bekent van dv tv zendingen.ik heb hem te woord gestaan ,en hij terwel ik met hem praatte wert ik vast in mijn stoel gedrukt en mijn onder rug wert heel erg warm,het andwoord van mr antal was dat ik zelf hulp moest zoeken om dat ik helemaal vast in mij zelf zit ,cq ik heb meer dan 20 jaar alles verdrongen en niets aan vreemde laten merken dat ik een probleem had ,ik help andere met problemen maar mijn eigen problemen at ik op naar binnen ,ik heb nu een afspraak gemaakt voor psycholoog die mij uit de geslotenheid moet helpen ,zonder dit te doen ,zou ik niet oud worden ,maar tenonder gaan aan zelf gekweekte ziektes.ik kan dan alleen tegen iedereen zeggen ,wij hebben het bewijs vandaag ook moegn zien dat er wel degelijk meer is dan wat wij in onze spiegel te zien krijgen .wij zullen hier de site op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelinmgen mochten die zich weer voor doen.die gene wat onze foto wil bekijken kan die
    opvragen 0628870134.mvgr

      /   Reply  / 
  116. Gera Wessels-Cramer

    beste Miraim Kimkes

    toen ik naar lot genoten zocht steute ik op je bericht op deze pagina leuk om zo te lezen dat ik niet de enige ben die ook zoekende is zou graag met je in kontakt willen komen groetjes en tot gauw
    mijn email adres en mijn msn adres is [email protected]
    groetjes gera

      /   Reply  / 
  117. Marcha

    Ik zou graag in contact willen komen met Robert, ivm een vriend die in de problemen zit. Ik hoop dat iemand mij zijn gegevens kan geven, zodat ik eens contact op kan nemen!

    Alvast ontzettend bedankt

      /   Reply  / 
  118. et

    ufo’s of orbs bestaan niet !

      /   Reply  / 
  119. k. gieskens

    ik hoop dat dit bij robert komt, want ik zou dolgraag een afspraak met hem willen maken, hopend dat ik nu goed zit en dat ik een positief antwoord krijg.
    met vriendelijke groet karin

      /   Reply  / 
  120. herman arling

    ik heb een hele wonderbaarlijke foto van het afgelopen carnaval

      /   Reply  / 
  121. nadiya

    lieve rob
    je kent me niet maar ik jou wel van de invo wat ik gezien heb van tv en je web saaid.
    ik schrijf dit in de hoop dat je dit leest
    ik zal graag kontackt met je willen niet om dat je me moet helpen maar …….. ja wat zal ik zeggen dat zullen we dan wel bespreeken. en ik heb geen rare intensis. vriendelijke groet van een vriendin

      /   Reply  / 
  122. Chris angel fart

    Y LOVE ROBBERT VAN DEN BROEKE XXXXX CHRIS ANGEL

      /   Reply  / 
  123. Tiest

    robbert I Love You!! XxxTiest Verwest

      /   Reply  / 
  124. Ruth

    Hallo, Ik ben Mrs Emmanuel Ruth, een onderhandse lening geldschieter die geeft het leven de tijd gelegenheid leningen. Heeft u een lening nodig hebt dringend om je schulden afbetalen of u een lening om uw bedrijf te verbeteren nodig? Jullie zijn door banken en andere financiële instellingen verworpen? Heeft u een consolidatie lening of hypotheek nodig? op zoek naar meer, want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. We fondsen lenen aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet hebben of behoefte aan geld om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven tegen een tarief van 2%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we een betrouwbare en begunstigde bijstand en bereid zijn om een ​​lening te bieden zal zijn. Dus neem contact met ons vandaag nog via e-mail op: ([email protected])

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>